دیروز حتی نتونستم روزه مادر رو تبریک بگم کادوهم که هیچی از قبل هماهنگ کرده بودیم قول دادم سال دیگ جبران کنم هرچند توقعی نداره حتی نتونستم یه متن براش بنویسم تو ذهنم اومد ولی ........خیلیا میفهمن حرفامو اونایی هم که خودشونو میزنن به اون راه اشکال نداره افسرده نیستم بمب انرژیم سرشار از زندگیم پر از امیدم و با قدرت و قدم های محکم به سوی هدف هام میرم اما قلبم مچاله شده اطرافیانم میدونن به این زودی گریه نمیکنم ولی دیروز اشک ریختم برای قلب های ویران برای روح های زخمی درسته حال من خوبه اما روزی تمام وجودم پر از همین دردهایی بود که همه ازش حرف میزنن و خیلی هاشو خط به خط زندگی کردم و قلبم با خوندن هر کدوم هزار تیکه میشه دنیای ما خیلی بی رحم شده قلب هامون بیشتر از همیشه پر غصه است و مرهم نیاز داره و این خودمونیم که بیشتر از همه میتونیم به خانواده بزرگ و پر جمعیتمون کمک کنیم پس لطفا اگر کسی دردودل کرد نگید دروغ میگه زندگی انقدر سخت شده که گاهی غیره قابل باور میشه پس قضاوتش نکنید توهین نکنید چون اینجا تنها جایی که میتونه دردودل کنه و حتی اگر از خوشبختیه دروغینش میگه شاید داره ارزوهاشو میگه اشکال نداره بذارید حداقل اینجا همه فک کنن خوشبخته لطفا برای تحقیر و ضایع کردن آدما از هم سبقت نگیریم که اگر خدا میخواست با هر کدوم از ما این کارو کنه وای به حالمون بود بیاید به جای زخم زدن یه سهم کوچیک برای خوب کردن حال هم دیگه داشته باشیم ❤️
عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️. این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اومدم همه رو قضاوت کنم ببینم اسی چجور میخاد پای قولش بمونه
کرم داری چیزی نیس😂
من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
پسر مغازه بغلی زن داره زنش پابه ماه هست به من گیرداده بهم میگه تیپت چه قشنگه همیشه حواسم بهته بیا بریم بیرون میگه بلوتوث روشن کن برات اهنگ بفرستم منم به صاحب کارم گفتم رفت دم مغازشون بهش تذکر داد 🥲الان میترسم برم سرکار