سلام دوستان مشکلی دارم که خیلی بهم استرس وارد کرده من شش ماه پیش با درد سینه چپ رفتم سونو و گفت کیست داری دکترم گفت بی خطره و اصلا چیزی نیست بعداز شش ماه واسه چکاب دوباره رفتم دکتر معاینه کرد هردوتا سینه امو و گفت که توی سینه راستت هم کیست هست در حالی که شش ماه پیش نبود دست که میزد درد میکرد و فشرده بود گفت اینهم کیست هستن خطری ندارن گفت لازم نمیدونم بری سونو به اصرار من سونو نوشت ولی من نرفتم حالا دوهفته میگذره سینه راستم درد نداره اصلا ولی دست که میزنم معاینه میکنم خودم توش خیلی فشرده و سفته و بافتش یجوری دون دون هایی مثل نخود هست میترسم خیلی استرس گرفتم من فوبیا دارم نمیتونم از ترس برم سونو توروخدا بگید آیا اینها همون کیست هستن و طبیعیه؟ خیلی میترسم😭همش باخودم فکرهای بدبد میکنم توروخدا هرکی اطلاعی داره راهنماییم کنه شرمندم که طولانی شد🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیز پیگیر باش، شاید درد بخاطر تحریک سینه هات توسط شوهرت باشه، اکثر ما خانمها بعد نوازش سینه یه مقدار دردناکی پستان را داریم، ضمن اینکه پیگیری می کنی نگران نباش
نگران نباش عزیزم سونو گفت کیست دیگه. سعی کن ورزش کنی کافئین نخوری غذاهای چرب و نوشابه و فست فود ممنوع و اینکه ویتامین سی و دی مصرف کنی البته با نظر پزشک و درآخر همین که درد میکنه نشونه اینه که معمولا خدای نکرده تومور نیست