2777
2789
عنوان

خاطره زایمان طبیعی

12083 بازدید | 40 پست

سلام دوستای گلم 

بیاید براتون بگم .

من عاشق زایمان طبیعی بودم راجع بهش خیلی تحقیق کرده بودم و مطمئن بودم روی انتخابم .  ۳ ماه اول بارداری به خاطر جفت پایین استراحت بودم ولی از ماه چهارم اوکی شد  . از همون موقع روزی بیست دقیقه یا نیم ساعت پیاده روی میکردم . 
از ماه هفتم بیشترش کردم . به یک ساعت رسوندم . 
از ۳۰ هفته که رد شد کلاسای خانم ممتاز رو به صورت آنلاین شرکت کردم کلی ورزش بهمون یاد دادن هزینه کلاس دویست و خورده ای بود .  همه ی ورزش هارو طبق نکاتی که گفته بودن هر روز انجام میدادم . نکات روز زایمان هم بهمون گفتن . حسابی آماده بودم که نی نی به دنیا بیاد . همه ی کارامو کرده بودم . ۳۸ هفته رفتم دکتر ، معاینه کرد با ی لبخند گفت که برو آماده شو که امروز فردا زایمان میکنی . منم اومدم خونه .

خدایا در همه ی لحظات کمکم کن راضی ام به رضایت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ زدم خواهرم اومد خونه رو تمیز کردیم ناهار و خوردیم  یکم گوشت گذاشتم تو شیشه بپزه شنیده بودم عصاره خیلی قوت میده .بعدظهر رفتیم خرید و پیاده روی . شب هم ی فلاسک بابونه دم کردم و باهمسرم و مادرش رفتیم پارک . اونا نشستن ولی من کلا پیاده روی کردم . اومدیم خونه خوابیدم .ساعت ۴ صبح احساس کردم یچیزی تو شکمم ترکید یهو پریدم از خواب ، رفتم دسشویی فهمیدم کیسه آبم پاره شده . خانم ممتاز گفته بود اگه رنگ آب سبز(بچه مدفوع کرده) یا اگه قرمز خونی بود  سریع برید بیمارستان  ولی اگه بی رنگ بود با آرامش برید . من دیدم بیرنگه زنگ زدم به خواهرم که آماده باشه بریم دنبالش

من میرم لباس بشورم تعریف کردی لایکم کن اومدم ببینم

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

با همسرمو خواهرم رفتیم بیمارستان تامین اجتماعی ‌ . 
پذیرش شدم رفتم داخل دیدم ماما همراهم خسته و کوفتع اونجاس . گفت ی زایمان سخت داشتم که ۱۵ و ۱۶ ساعت طول کشیده . گفت میره خونه استراحت کنه و بیاد . ماما بیمارستان منو معاینه کرد گفت ۳ سانت بازی‌ و نوار قلب گرفت . ساعت ۵:۳۰ صبح بود. دردام تازه شروع شدن با تنفس رد میکردم .  قابل تحمل بود . اونجا دو سه نفر اومده بودن برای سزارین تا منو دیدن گفتن چه دل و جرعتی داری . رفتم تو اتاق خودم . پرستارا بیرون میگفتن و میخندیدن . بلوک زایمان خالی بود فقط من بودم . خیلی ساکت بود . بهشون گفتم زنگ بزنید ماما همراهم بیاد گفتن حالا زوده . دردام یهو زیاد شده بود . درد توی شکمم میپیچید .بعد ول میکرد . دستام بیجون بود . گشنم بود ولی نمیتونستم خوراکی هارو از تو کیف در بیازم و بخورم . ی حالت بی اشتهایی داشتم . خدمه بیمارستان اومد خیلی مهربون بود بهش گفتم کمکم کنه یچیزی بخورم . کمپوت آناناس باز کرد برام یکم خوردم . بعد خودم رفتم ازشون توپ گرفتم بپربپر کردم روی توپ . موقع درد ها مثل حالت دسشویی میشستم.
ساعت ۸ شیفت عوض شد 
ی ماما بدرد بخور اومد بالاخره .  اومد گفت بخواب روی تخت . موقع درد اگه بخوابی روی تخت درد چند برابر میشه . بهتره حالت ایستاده باشی .

خیلی دردم زیاد شد میپیچیدم به خودم . ماما گفت تو که تازه اومدی چرا انقدر درد داری الان برات بی حسی میزنم بزار معاینت کنم . معاینه کرد گفت فول شدی 
الان نینی میاد . رفت چند نفرو صدا کرد اومدن بالا سرم . چند تا زور زدم برش زدن بچه ساعت ۸:۳۰ به دنیا اومد  

زایمان طبیعی حماقت محضه ۱۵ روز زایمان کردم اگ اپیدورال انجام نمی‌دادم قطعا میمیردم بدون شک

بخاطر اپیدورال بعد از زایمان درد نداشتی؟؟؟ 

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿