2777
2789
عنوان

تاریخ حساب ای یو ای

6895 بازدید | 30 پست

سلام خانوما تاریخ حساب ای یو ای که دکتر گفته 14 روزه.این 14 روز از روزیه که انجام دادیم یا فردای اون روز؟

اگه از روز ای یو ای حساب کنم دقیقا 14 روزه ای یو ای انجام دادم.اولین بارمه.از امروز که 14امین روزمه درد پریودی دارم کمرم به حال بدیه و صورتمم پر از جوش های دوران پریودی شده . از 6مین روزم ترشح سفید دارم خیلی شدیده همش لباس زیرم کثیف میشه مثل گچ مالیده میشه.

ولی یبار 7مین روز بی بی چک زدم منفی بود.یبار نهمین روز زدم بعد از خشک شدن هاله کمرنگ افتاد . یبارم 13مین روز زدم که اول هاله افتاد بعد هاله ناپدید شد .

به نظرتون کی ازمایش بتا بدم؟؟؟

فردا

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم فک کنم از روزی که انجام دادی ...

من فردا باید ای یو ای شم و بار اولمه 

شما راهنمایی داری ک انجام بدم ک نتیجه بگیرم؟

چند روز بعد از زدن آمپول hcg ای یو ای شدین؟

دِل منم همدمی میخاد از جنس کنجد🌱👶برام صلوات میفرستی؟  
مگه دکتر برات نسخه ننوشته برای ازمایش؟ فکر کنم خودشون تاریخ میزنن 

نه فقط گفت 2 هفته بعد بی بی بزن.منم که هی دارم میزنم از هفتمین روز همش منفیه یا هاله داره ...

سلام عزیزم فک کنم از روزی که انجام دادی ... من فردا باید ای یو ای شم و بار اولمه  شما راهنمای ...

سلام گلم.والا منم اولین بارمه قبلش از روز 4پریود تا 5 روز روزی 4تا لتروزول خوردم و از روز 10 پریود به مدت 10 روز روزی 2تا قرص استروژن خوردم و 10 دی مراجعه کردم به دکتر سونو نوشت واسم تخمدان راستم پوچ و تخمدان چپم 2تا فولیکول 22 و 23 داشتم.که 2تا اچ سی جی داد و همون شبِ 10 دی همزمان تزریق کردم و 11 دی 3ظهر همسرم ازمایش اسپرم داد و تقریبا ساعت 5 ای یو ای شدم.

من 1هفته کامل استراحت کردم که 3 روزش مطلق بود فقط در حد سر سفره نشستن و دسشویی رفتن.بعد اون هم به هیچ عنوان کار سنگین نکردم پیاده روی نکردم حتی بچه 4سالمو نتونستم بغل کنم.از لحاظ خوراکی هم چیزای گرم نخوردم و مثل دوران بارداری رعایت کردم چیزهای قاعده آور و گرمیجات نخوردم...

سلام گلم.والا منم اولین بارمه قبلش از روز 4پریود تا 5 روز روزی 4تا لتروزول خوردم و از روز 10 پریود ب ...

مرسی ک کامل توضیح دادین عزیزممممم

دِل منم همدمی میخاد از جنس کنجد🌱👶برام صلوات میفرستی؟  
انشالله که هم من هم شما و هرکس ک بچه میخواد خدا بهش بده

الهی امین.شما علائم خاصی ندارین؟؟

من تنبلی تخمدان دارم پریودم.نامنظمه نمیدونم.موعدم کی میشه . از دیشب درد پریود دارم مخصوصا انتهای کمرم خیلی درد داره.پد بهداشتی برداشتم همش حس میکنم الان خونریزی میفتم...