2777
2789

دوساعت کنار گاز داشتم کوکو سبزی قلبی درست میکردم

دوتا جدا یکی ولسه خودم یکی همسرم.

با کلی حساسیت و فلان که قالبه قالب قلب در بیاد 

وآوردم سرسفره

بهش میگم قشنگه؟ دوساعت داشتم قلبی درمیاوردمش

میگه تو نساختی ماهیتابه قلبی ساخته و میخنده

گفتم هیچی نگو فقط هیچی نگوووو

و میگه شوخی کردم

شام خوردیم و جمع کردم 

من زودتر بلندشدم و میگه دستت درد نکنه

منم گفتم تشکرت و کردی

تا الان یک کلمه ام حرف نزده بامن

بجای اینکه من قهر باشم سر اینکه به جای تعریف اینجوری میگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدشم اصلا نباید معذرت خواهی کنه؟

اخه منظوری نداشته بعدم فک نمی‌کرده بهت بربخوره چیز خاصی نشده الکی برای هم قهر و اینا نسازید دوست باشین بابا انقد از این چیزا پیش میاد الان پس فردا ب این فک کنی ک بخاطر ی همچین چیزی داشتین قهر میکردین خندت میگیره، ب نظر من بیخیال حالا خود دانی💚

من پر از شکستم پر از ناامیدی..پس بیخیال:)

عزیزممممم خسته نباشیییی

می‌دونم دوست داشتی تعریف کنه ...

مردا اینجورین کلن ... ذات یه مرد اینجوری هست که زیاد توجهی به جزئیات ندارع و کلیات براش مهمه اکثرا ... 

حس میکنم شما از اون دست از افراد هستید که با حرف های قشنگ و عاشقونه حس عاطفیتون ارضا میشه ... بهتره با همسرت راجب این قضیه صحبت کنی ...

هر چی بیشتر همدیگه رو بشناسید بیشتر همدیگه رو درک میکنید عزیزکم ...

نه شما ناراحت میشی نه همسرت و زندگیتون بهتر میشه 

الآنم قهر نکن این چیزی نیست که بخوای سرش ناراحت شب و غصه بخوری 

گاهی با خودت فکر کن این اصلا ۵ سال بعد برام مهمه که شوهرم تعریف نکرد الان از سبزی کوکوی قبلیم قطعا نه پس بیشتر از ۵ دقیقه ام براش ناراحت نشو 

روی خودت کار کن و سعی کن شاد و خوشحال باشی اینا چیزی نیست که خودتو و همسرتو سرش ناراحت کنی قربون دلت ❤️❤️

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
بعدشم اصلا نباید معذرت خواهی کنه؟

عزبزم یه چیز دیگه ام بهت بگم تا به آقایون نگی از فلان چیز ناراحتم متوجه ناراحتیتو نمیشن اکثرا 😉❤️

بهترین راه حل مشکل صحبت و حل موضوعه نه قهر و فرار کردن و انتظار فهمیدن و وحی الهی شدن به همسر یا هر شخص دیگه😉

در کل همین دیگه ایشالله همیشه شاد و خوشبخت باشی

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

برو یکی بزن پس کله اش،سرش منظورمه

بعد بشین تو بغلش 

بگو خل و چل کلام کرد و جوابی داد که نشون بده آشتی نکرده بوسش کن و بگو جمع کن خودتو مرررد و خلاصه که یه جوری آشتی کن که نه سیخ بسوزه نه کباب بعد واقعا باهاش منطقی حرف بزن