2777
2789
عنوان

ما هیچییی نداریم🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 56 پست
عزیزدلم برو ب مراکزخیریه وکمیته امداد ازاین وضع بهترمیشی

ی بار رفتم ی وام دادن واسه ساخت خونه فقط

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑
قطعا دلت پاک بوده خدا به دلت نگاه کرده برای منهمدعا کن

خیلی خسته بودم آخه دوسال بود کسب و کار شوهرم بخاطر کرونا تعطیل شده بود با ایمان کامل خوندم و تواون مدت اصلا به حاجت دیگه ای فکر نکردم

لا إله إلّا اللّه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینجوره وضعتون ؟ جهیزیه مگه نداشتی ؟ همسرت کار نمیکنه؟

نه نداشتم جهیزیه داشتم ولی خوب در حد همون ی سرویس چینی و دو تا تشک و پتو و ی سری خرده ریز

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑
واقعا چه معجزه ای شد براتون ؟ میشه توضیح بدین  من یه مدت میخوندم اتفاق خاصی نیفتاد شاید ایمان ...

کسب و کار شوهرم رونق گرفت با وامی که یکسال بود دنبالش بودیم موافقت کردن و اون وام رو گرفتیم خداروشکر کارو بارمون رو به راه شد

لا إله إلّا اللّه
خیلی خسته بودم آخه دوسال بود کسب و کار شوهرم بخاطر کرونا تعطیل شده بود با ایمان کامل خوندم و تواون م ...

ما هم ده ساله گره تو گره داریم همسرم شغلش درست نمیشه

خدا کنه مشکل ما هم حل بشه

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..
 شوهرت مرد خوبی هست؟ بهت سرکوفت نمیزنه؟ همراه هست؟

نه سرکوفت نمیزنه مرد خوبیه

🥺🥺🥺تشک کهنه داد تازه عروس؟ چرا؟ چرا هیچی بهت ندادن.  هیچ جای دنیا ندیدم تشک کهنه بدن

اهم راستش تشکایی بود که واسه خواهرم داده بودن و اون بعد طلاقش جهازشم آورد تشکا هم مال اون بود

خدا رو هزار مرتبه شکر که خونه دارین عزیزم عیب نداره قسط و قرضها تموم می شه باید تلاش کنین از هررر را ...

خدارو شکر ولی خونه تو روستا هست و زیاد نمیشه دل بهش خوش کرد .ولی از اجاره خونه دادن بهتره