من یه ماهی هست که تو نامزدی ام، دیشب داشتیم چت میکردیم، بحث افتاد سر دهنی هم رو خوردن، بعد اون گفت من چندشم میشه و نمیخورم و.... بعد منم گفتم اگه تو انقد از بزاق من بدت میاددد، ادما تو ماچ کردن همدیگه هم بزاقی میشن، بعد یهووووو ریپلای زد که این چه طرز حرف زدنه و خوشم نمیاد از این مدل چت و... بعد گفتم مگه من چی گفتم، درومده میگه گفتی لب گر. فتن و اینحرفا، من دوست ندارم اینطوری حرف بزنیم و... در حالی که من بدبخت اصن چنین آدمی نبودم کلا یجوری رفتار کرد که حس کرده ام هر.زه ام، بنظرتون دوسم نداره که اینطوری یهو واکنش داده؟؟؟ وگرنه ماچ کردن کسی که دوسش داری مگه چیه....؟
فک کنم چون انتظار این حرفو نداشته شکه شده یکم و احتمالا خیلی پاستوریزه ست این حرفا رو بزار وقتی عقد کردین بهم بزنین بعضیا اینطور حرف زدن رو یکم زیاده روی میدونن دیگه
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر شما خانم هستیددوتا نتیجه بیشتر نمیشه گرفت . یا آقاواقعا یه ادم خشک وتعصبی افراطی هست. یا کلا از لحاظ جنسی مشکل داره. در هر دوصورت باید قبل عقد به اطمینان وحل این موضوع اقدام کنی
بنظرم بیشتر فک کن یا دوست نداره یا خیلی سرد مزاج که در دو صورت شوهر نمیشه برات و آخرش جدایی و اینم بگم از الان بهت بدبین و بعد ها خدا داند چه شک هایی نسبت لهت داشته باشع