2777
2789
عنوان

یه دیقه توروخداا بیاین

322 بازدید | 21 پست

بچها سلام

میشه لطفا ی راه بگید که غیرحضوری پیامک بانک ملت رو بشه غیر فعال کرد؟

خیلی ضروریه لطفا🥲

میشه واسه من و خانوادم یه صلوات بفرستید؟💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان سلام 

نرم افزار کارنت توی هر زمینه ای برای شما شغل داره 

خانم خانه دار،دانشجو،دانش آموز

برای هر رده سنی شغل مناسب داره

(عکاسی،حسابداری،تایپیست و...)

تازه اگر ثبت نام هم بکنی و کد معرف منوبزنی مبلغ ۵۵ هزار تومان کیف پولت شارژ میشه و میتونی برداشت کنی

فقط کافیه کارنت رو دانلود کنی و مشخصاتتو وارد کنی

و کد منو بزنی:861053057

فقط حتما توجه داشته باش که اگر همینجوری وارد برنامه بشی کیف پولت شارژ نمیشه

فقط با کد معرف شارژ میشه

کیف پول شما مبلغ ۵۵ هزار تومان شارژ میشه و کیف پول من ۱۰ هزار تومان

امتحانش ضرری نداره ❤️

دوستان سلام  نرم افزار کارنت توی هر زمینه ای برای شما شغل داره  خانم خ ...

@نی_نی_یار_پنج  

تبلیغ# لطفا رسیدگی کنید.. 

این سایت برای تبلیغ نیست.. 

مَـن‌اَگـرکـافَـرو،بـی‌دینُ،خَرابَـم«بـِه‌تـو‌چـِه»!؟
@نی_نی_یار_پنج     تبلیغ# لطفا رسیدگی کنید..  این سایت برای تبلیغ نیست..

چیکارش داری عزیزدلم؟ دنبال یه لقمه نون حلاله،به شما که آسیبی نمیزنه! گناه داره جلو نون خوردن یکی و میگیری بدون اینکه به تو آسیبی بزنه....

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱
چیکارش داری عزیزدلم؟ دنبال یه لقمه نون حلاله،به شما که آسیبی نمیزنه! گناه داره جلو نون خوردن یکی و م ...

عزیزم این سایت جای تبلیغ نیست 

دوروزدیگه اینجام میشه مثل اینستاگرام.‌ 

همینجور ک تگ کردی امید وارم تعلیق بشی چون من واقعا جایی واسه درامد ندارم 

تعلیق شدن خیلی واسم مهمه؟

کاش بشم..

کل زندگیم‌مثل شما مجازی نیست!

عزیزم این سایت جای تبلیغ نیست  دوروزدیگه اینجام میشه مثل اینستاگرام.‌

عزیزم اینجا خودش مسئول داره به ما ارتباطی نداره لازم بشه خودشون جلوش و میگیرن،بعدشم اینستاگرام چشه مگه؟ اگه بدبود این همه خواهان و هوادار از کل جهان نداشت،شما یه جوری داری از سایت استفاده میکنی ایشونم اونجوری استفاده میکنه،خداروخوش نمیاد....

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱
عزیزم اینجا خودش مسئول داره به ما ارتباطی نداره لازم بشه خودشون جلوش و میگیرن،بعدشم اینستاگرام چشه م ...

این اوضاعی ک الان ما داریم هرکسی ب هر دری میزنه واسه ی هزاری واسش متاسفم