2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بهم راهکار بدین واسه خیانت شوهرم😭+همرو پست اول نوشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 6239 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابشو نده دعوا نکن بحث نکن فقط دور شو بعدم با جدیت بگو خیانت خط قرمز منه و دیگه بهت اعتمادی ندارم و ...

افرین دقیقا همین کارو کن، اگ قبول کرد باهاش ادامه بده وگرنه قیدشو بزن👌

ممنون از حرفای خوبت عزیزدلم 🌹

قربان شما

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
خب وقتی کلاس میذاری ابراز علاقه نمی کنی همین میشه خوبه اونم درونگرا باشه؟؟؟

کلاس نمیزارم ولی هیچوقت تو خونواده ای بزرگ نشدم که بهم محبت کلامی کنن و ندیدم ابراز علاقه هارو تا یاد بگیرم 

همیشه تو نطفه خفه کردم حرفای دلمو 💔

حس میکنم شوهرت خیلی کار بلد هست چون مردایی که بعد خیانت حالا چ چت چ خیانت بزرگ منت کشی میکنن و ب دست و پا میفتن خیلی خیلی بلدن چون میخوان خاطرتو جمع کنن دفعه بعد محتاط تر عمل کنن.اینستا و تل و واتس ایناشم چک کردی؟

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

ممکنه ینی؟ چون خیلی ادم احساسیه همشم میگه تو منو دوس نداری که به زبون نمیاری

عزیزم خیلی تند میری اوت بیچاره این همه بهت میگه غلط کردم غرورشو له میکنه هیج مردی نمیگه غلط کردم ببین چقدر دوست داره حالا ی بار شده بگو شرط ببند ک چیزی بشه دیگه ن من ن تو درسته ها اگه اهل اونجوری  باشه ب گفته  تو نیس ولی اینجور نباشه میزاره کنار 

عزیزم خیلی شوهرت خوبه هواشو داشته باش از دستش نده 

میشه برام دعا کنید ؟؟؟؟؟؟

عزیز جان منم به شدت درونگرام و شوهرم برونگرا 

عاشقانه هات رو نثارش کن ببین چطوری میپرستت.همونطوری که ما خانما دوست داریم که ابراز محبت رو بشنویم نه ببینیم مردا هم دوست دارن بشنون.وقتی بهشون ابراز علاقه میکنی احساس قدرت میکنن.

دختر خوب کی تا حالا هوس کرده کاکتوس بغل کنه...مرد بیچاره اینطور که از صحبتهای پیداست برای یه جرعه ابراز محبت باید دست و پات ماچ کنه بلکه چیزی عایدش بشه..درونگرام یعنی چی اینا یسری خرافاته منم درونگرام ولی شوهرم بهم میگه عین آدامس میمونی باید بزور جدات کرد خخخ البته از برق چشماش میخونم که از اینکارا و حرفای من لذت میبرم ...منتها عزیزم یه نکته آویزه گوشت کنه من نمیشم تمام روانشناس های دنیا روایات اهل بیت و تجربه و غریزه میگه که نه تنها آقایون تمام موجودات نیاز دارن به ابراز محبت ...ببین دختر کم گذاشتی برای شوهرت پس بجای شماتت شوهرت بی چاره‌ات خودت سرزنش نه درست کن..یه گلدون گل هم اگه بهش رسیدگی نشه پلاسیده میشه شوهر شما که انسانها دیگه گل من..عشق کن بابا تو زندگیت یهو بغلش کن یهو پیامک بزن بهش چقدر دوستش داری پیامک احساسی بفرست براش و...از این کارا دیگه 

عزیزم به نظرم زیااد نه خودتو اذییت کن نه اونو 

نمیگمم نسبت ب این موضوع بی اهمیت باش ولی تقریبا پنجاه درصد مردا همینن گاهی یه اشتباه میکنن بعضیاشون از ته دل پشیمون میشن 

در ضمن ب نظرم انقد بی توجهی نکن مرد ب محبت نیاز داره خودتو بزار جای اون الان یه چت ساده بوده خدانکنه دوروز دیگه از بی محبتی آسیب بیشتری ببینه زندگیت..

..