2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بهم راهکار بدین واسه خیانت شوهرم😭+همرو پست اول نوشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 6239 بازدید | 70 پست

منم خیانت دیدم از نوع خیلی بدش، اولش فک کردم در حد چته ولی وقتی خیلی کنجکاوی کردم دیدم تا جنسی هم پیش رفتن، من موندم با خیلی اخلاقای مزخرف دیگش خیلی پشیمونم کاش جدا شده بودم. کاش برنمیگشتم، دیگه نمیتونم با این بی اعتمادی زندگی کنم 😔😔😔😔😔

خودت دلیلشو گفتی . اصلا ابراز نمیکنی. میره دنبال یکی زبونش بچرخه ابراز کنه. هرچیزی به اندازه. نه اینور بوم نه اونور. بچسب به زندگیت نترس فک نکنم بجز اون چت کاری کرده باشه

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگم ! من ن روانشناسم ن آدم بزرگ.  ولی یکم فک کن شاید تقصیر خودته. مردا ب محبت احتیاج دارن. ب حرف زدن احتیاج دارن.ب ی زنی ک گاهی اوقات قربون صدقشون بره احتیاج دارن‌ وقتی تو زیاد بهش ابراز علاقه نمیکنی خب اونم شاید نیاز دونسته با یکی دیگه حرف بزنه .همه چی تقصیر تو نیس. تقصیر اونم هست . چون میتونست مشکلش رو باهات مطرح کنه . ولی تو ام ی مقدار تقصیر داری. اون دختره گفته وقت ندارم . ولی اگه یکی دیگه با چرب زبونی و دلبری خامش می‌کرد بد میشد. ب نظرم این دفعه رو ببخشش کن. بعد مث ی خانم با اعتماد ب نفس بدون دعوا و جیغ و داد ازش توضیح بخواه. ی مدت رفتارت و باهاش عوض کن. دلبری ب خرج بده و باهاش زیاد حرف بزن ببین چیکار میکنه. زیر نظرش بگیر . اگه دیگه کاری نکرد ک خب چ بهتر . اگه بازم با کسی صحبت کرد ینی ذاتش خرابه.  پس با تغییر رفتارت میتونی همه چی و بهتر متوجه شی و زندگیت و الکی خراب نکنی. موفق باشی عزیزم 

ببخش اما نه زود و راحت بذار تلاش کنه و اذیت بشه اگه زود ببخشی بازم تکرار می‌کنه چون واسه اشتباهش تاو ...

چیکار کنم مثلا عزیزم که بترسه؟

باهاش همچنان قهر باشم و جوابشو ندم خوبه ؟

تو کدوم بازی میشه چتارو دید؟اسم بازی رو میگم

منظورم اینه چه بازی ای هست که قسمت چت داره

ممنون میشم جوابمو بدی

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
ممکنه ینی؟ چون خیلی ادم احساسیه همشم میگه تو منو دوس نداری که به زبون نمیاری

خب دیگه پس اگه بگم مشکل از خودته پر بیرام نگفتم ... عزیزم محبت تو زندگی یه طرفه نمیشه مرد هم به محبت و توجه نیاز داره تو خودتو بزار جای اون اگه نامزدتم نسبت بهت اینقد سرد و بی توجه بود مطمئنم هر روز یه بحث و جدلی باهم داشتین

شوهر منم چت کرده بود خاستم برم افتاد ب پابوسم گریه کردن گفت گوه خوردم فلان بهمان نرو ولی خودش میدونه نبخشیدمش تو دلم ی چیزی هس ولی هرکاری میکنه از یادم بره ولی نمیتونم فراموش کنم دست خودم نی ی لکه سیاه ب قلبم افتاده

عزیزم بدبخت چیزی نگفته که ...

خودشم گفته قصد که زنی نداره .... قبول دارم درست نیست با خانم های دیگه صحبت کنه ولی بهتره اینو باهاشون با حرف مطرح کنید و بگید خوشم نمیاد با خانم های دیگه صحبت کنی و من بهت اعتماد داشتم اعتمادمو زیر سوال بردی

من چی بگم که دختره که همکارشونم هست و مجردها از رابطه اش با همکاراشون به شوهرم میگه و اسکیرین شات پیامای مردای دیگه رو برای شوهرم می‌فرسته ... آنقدر باهاش دعوا کردم دیگه گوشی و دستم نمی‌ده البته نمی‌داد ولی قایمکی دیدم ... 

حالا دیگه نمیدونم دیگه خودمو درگیر نکردم ولی گفتم اگه یه وقت احیانا همچین کاری رو بکنه بخواد با اون خانم باشه لیاقتش همونه و طلاق میگیرم ... 

حالا از اون موقع ندیدم با خانمی صحبت کنه ولی خوب نمیدونم شاید در نبودم صحبت می‌کنه دیگه خدا می‌دونه اینو ...

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

قدر اینکه این همه قربون صدقه هم میره بدون . همین ک بعد اینکه متوجه چت کردنش شدی این همه عذر خواهی کرده خیلی خوبه. تو ام احساساتی باش خببببب. باهاش قشنگ حرف بزن. بگو دوسش داری. این طوری جذبت میشه . 

اگه میخواست پنهان کنه که چت حذف میکرد

یا گوشی دست شما نمیداد

کارشون که درست نبوده

اما در حدی هم که شما سخت برخورد کردین نبوده

تو اون بازی ها معمولا رقبا چت میکنن و کری میخونن و ...

بسته به جو بازی هم داره

هر کسی یه نظری داره

ولی احساسم میگه محض سرگرمی بوده

و شما زیادی حساس شدی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم