2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم احتمال داره از معده ات باشه   همیشه نفخ داری؟؟؟

راساش من دوم دبیرستان که رفتم تو همون دو هفته اول   مریض شدم بی اختیاری باد گرفتم دیگه  همش میرفتم دستشوییی سوژه شدهبودم  چقدر گریه کردم از درس زده شده بودم   دیگه مدرسه نمیرفتم بیشتر ت  مدرسه اذیت شدم    اما کم کم شدت بیماریش خ ا شکر کم شد الان دیگه از بین رفته تقریبا خدا رو صد هزار مرتبه شکر این تاپیکو زدم   چون یه جا خوندم اثر چشم نطر میتونه باشه    چون درسم خیلی خوببود همه میگفتن دکتر میشم ولی وقتی رفتم تجربی همش مریض بودم  میخواستم بدونم کس دیگهای  هم این مشکلو داشته 

علتش بنظرم بیشتر روانیه همون استرس و اعصاب روده که خیلی حساس شده یا سرد شدن روده . تو موارد شدید حتی در ی ثانیه میشه چندین بار رخ بده . یه سایتی بود که به نام انجمن ای بی اس اونجا افرادی ک این مشکلو دارن تجربیاتشونو گفتن . دم کرده رازیانه زیره زنیان باهم خیلی مفیده و دوری از استرس . گاهی ممکنه برای سالها یهو حذف شه این مشکل . اما فشار روانی زیادی روی افراده مخصوصا تو اجتماع  .بهرحال حفظ ارامش و اصلاح مزاج و زیاد حساس نشدن روش خیلی کمک کنندس .

چیکار کردی خوب شدی 🥺

سلام عزیزم      به مرور زمان کم میشه خیلی بهتر میشه ولی کلا ت  غذا ها رعایت کن  ادانس نخور   غذاهای نفاخ نخور   زود به زود دسشویی برو  دکترم برو    و این که سعی کن    چیزایی که مربوط به چشم نظر هست انجام بدی هرروز معذتین و نادعلی بخونی   اسفند دود کن  ایت الکرسی بخون یکی از نشونه های چشم نظر بی اختیاری هستش 

خوب میشی نترس