2777
2789

دیکشنری آنلاین بزن🤦🤦یادم افتاد منم یه متن دارم باید تا فردا ترجمه کنم آماده بشه

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بفرس ببینیم بلدیم یا نه

بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...
اگه تونستی ترجمه کنی تیکه تیکه بزار عزیزم  ❤❤❤❤❤🌹🌹🌹

کیفیت عکست خوب نیست بعضی جاها رو نمیتونم بخونم خط به خط بنویس من ترجمه کنم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💚🌱
وقت ندارم اخه  فقط چنددقیقه دیگه مونده هرچیو تونستی بنویس خواهش میکنم

پرخاشگری در کودکان پیش دبستانی

بیشترین تحقیقات در مورد رفتار پرخاشگرانه کودکانه پیش دبستانی

بر اساس مشاهدات بوده است

پرخاشگری در کودکان پیش دبستانی بیشترین تحقیقات در مورد رفتار پرخاشگرانه کودکانه پیش دبستانی   ...

خیلی متنش ناخواست واسم فقط خط اولو تونستم

وقت داری یا تموم شد وقتت من میتونم بفهمم چی نوشته تغریبا

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️