2777
2789
عنوان

آبادانی های عزیز دو دیقه بیاین

1377 بازدید | 12 پست

بچها من تازه ساکن آبادان شدم هیچکجا بلد نیستم 

میشه چندتامرکز خرید یابازار مناسب خانم( پوشاک کفش عطر لوازم آرایشی ) باقیمت خوب معرفی کنید 

ساکن امیر آباد هستم هیچکجارو بلدنیستم جاهای جالب نزدیک اینجارو بم بگید توروخدا خیلی احساس غریبی میکنگ

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خ امام که سیتی سنتر . الماس جنوب . الماس اروند . سعید . کوثر . الغدیر و ته لنجی ها داره عالیه . امیری پاساژ کویتی ها داره . و انتها هم پاساژ  مرکزی . خ لین یک هم همش مغازس و پاساژ جزیره داره

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️
کنزالمال و آوازه بین آبادان و خرمشهر امیری کلی مرکز خرید و پاساژهای خوب داره الماس و وووو مرکزی چی ...

میخوام قیمتش مناسب باشه دوستم 

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود
خ امام که سیتی سنتر . الماس جنوب . الماس اروند . سعید . کوثر . الغدیر و ته لنجی ها داره عالیه . امیر ...

میگم کدوم سرپوشیدست اخه داره بارون میاد

بآید بگردی گاهی پاساز های شیک قیمتای خوب هم توشون هس ولی لین ۱ قینتاش خوبن ته لنجی هم همینطور لی ...

داره بارون میاد الان بنظرت کجابرم سرپوشیده باشه؟

همه پاساژ ها سر پوشیده س . واستون درخواست زدم 

شماخانم نیستین؟