سلام خانما خواهرم یه دوست داره 14 سالشه زیاد صمیمی نیستن ولی این دختره به آجیم گفته از راننده سرویسشون خوشش میاد مرده هم 40 سالشه به هم زنگ میزدن نامه میدادن مثل اینکه دوستاش بهش میگفتن مرده و ول کن زن و بچش دل میکنه بیاد تو رو بگیره تو 14 سالته مامانش دفتر خاطراتش که راجب مرده نوشته و نامش که توش گفته دوست دارم پیدا کرده یک هفته تنبیه بود گفت نباید باش حرف بزنی ولی دوست آجیم هنوز داره ادامه میده اونروز به افتخار هم داد میزد عشقم و دیدم یواشکی مردی که 40 سالشه دو تا بچه داره و میبینه میگه دوسش دارم😨😨خانما به دینم به پیامبر قسم میخوره راسته خواهرم باهاش قطع ارتباط کرده ولی دلم برای دختره میسوزه ایندش خراب شد مرده از سرویس دانش آموزان اخراج کردن ولی بازم همو میبینن مرده هم انگار بدش نمیاد اونم گفت بدون صدات من میمیرم😳😥چیکار کنم نمیخوام با همچین دختری ارتباط داشته باشه خواهرم لطفا کمکمم کنیددد😖😢
کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن
انسان های ضعیف : انتقام میگیرند...انسان های قوی : میبخشند... انسان های باهوش نادیده میگیرند... من : فحش میدم توپ تانک انبردست من چقدم جیگرم خیلیم ربط نداشت ناراحتی نخون هر کیو میبینم یکی ولش کرده رفته چرا اونی که ول کرده رفته رو نمیبینم؟اگه لبخند به لبات اومد یه صلوات مهمونم میکنی؟
این کاربرایی ک میگن کاربری دست دونفره همیشه یه دروغگو بودن ک میخان دستشون رو نشه👎 اینجوری میگن ک اگه یه بار نگاه ب تاپیکاش کردی بگه این من نبودم خواهرم بوده فلانی بوده
بله منم دیدم دختره راهنمایی با معلم خصوصی رابطه داشتن دختره حامله شد حتی
😂😂🤣
اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
من یه دبیر مرد داشتم به حدی نخ میدادکه نگو بعد من هی میگفتم این منو دوست داره به چشم دختری 😐 یه بار گف بیا تو کلاس خودشم اومد درو بست من ترسیدم اجازه گرفتم رفتم بیرون کلا مردام خرابن اونم بچه داشت