2777
2789
عنوان

رابطه ی دختر 14 ساله با مرد متاهل +به پیامر قسم راسته بیاین لطفا😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 61 پست
خب داری میگی قطع ارتباط کرده آبجیت 

می‌چسبه به خواهرم آجیم سرد رفتار میکنه باهاش چون هر چی بهش گفتن مگه مرده میاد تو رو بگیره میخنده میگه منو دوست دارههه😨

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂

انسان های ضعیف : انتقام میگیرند...انسان های قوی : میبخشند... انسان های باهوش نادیده میگیرند... من : فحش میدم  توپ تانک انبردست من چقدم جیگرم خیلیم ربط نداشت ناراحتی نخون  هر کیو میبینم یکی ولش کرده رفته چرا اونی که ول کرده رفته رو نمیبینم؟ اگه لبخند به لبات اومد یه صلوات مهمونم میکنی؟

این کاربرایی ک میگن کاربری دست دونفره همیشه یه دروغگو بودن ک میخان دستشون رو نشه👎 اینجوری میگن ک اگه یه بار نگاه ب تاپیکاش کردی بگه این من نبودم خواهرم بوده فلانی بوده

چقدر قسم خوردی ؟

بخاطر اینکه بعضیا میگن دروغه ولی راسته ای کاش دروغ بود😖😨

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
منم دبیرستان که بودم همکلاسیم ۱۸ سالش بود با یه مرد ۴۵ ساله دوست بود ولی مجرد بود طرف الانم فکر کنم ...

🤢🤢

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
بله منم دیدم دختره راهنمایی با معلم خصوصی رابطه داشتن دختره حامله شد حتی

😂😂🤣

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

من یه دبیر مرد داشتم به حدی نخ میدادکه نگو بعد من هی میگفتم این منو دوست داره به چشم دختری 😐 یه بار گف بیا تو کلاس خودشم اومد درو بست من ترسیدم اجازه گرفتم رفتم بیرون کلا مردام خرابن اونم بچه داشت

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
این کاربرایی ک میگن کاربری دست دونفره همیشه یه دروغگو بودن ک میخان دستشون رو نشه👎 اینجوری میگن ک اگ ...

عزیزم همه که مثل شما نیستن دروغ بگن فکر کنی بقیه دروغ میگه کاربری مال من و دختر عمومه بخاطر شناسایی نشدن کاربری مال ما دو تاست