2777
2789

سلام دوستان منو شوهرم چندسال همو میخواستیم و راه دور بودیم ولی بالاخره بهم رسیدیم منتها این وسط مشکل من خانواده همسرم هست که به هرطریقی دوست دارن بین منو همسرم ناراحتی و قهر باشه با کوچیکترین هدیه شوهرم قهر میکنن باهاش و طوری که شوهرم کم کم میترسه چیزی برام بگیره عروسی کردیم و شکر خدا شهر من زندگی میکنیم و دوریم ازشون ولی مادرشوهرم همچنان تلفنی کارشو میکنه خواهرشوهر و برادرشوهرم بدتر 

الان بیست روزه من اومدم خونه بابام و میخواستم جدا بشم ولی خب همه رو داره واسطه میکنه برگردم اما با این شرایط اخه بازم همون اش و همون کاسه 

مادرشوهرم خیلی اهل طلسم و این چیزاست یبارم منو شوهرم طلسم جدایی پیدا کردیم مادرشوهرم لو داد خودشو با حرفاش ولی خب شوهرم چون خانوادشن خجالت میکشه 

راهی هست طوری بشه کلا از زندگیمون حذف بشن یا حداقل شوهرم تحت تاثیرشون نباشه بخدا خسته شدم

یک کمی گه مرغ پیدا کن بچرخون رو سر شوهرت اسمشو بیار سه بار هی بگو فلانی باید وابسته من بشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

من و شوهرم خیلی هم رو میخواستیم...یک سال بود خیلی بد با من دعوا میکرد...بعد به یک خانم پیام دادم گفت مادر شوهرت دعا گرفته برات که شوهرت همش بره پیش اون ...برای همین دعوایین...دگ یک دعا داد خواهر...ببین اب رو اتیش...الان انقدر خوبه شوهرم ...قربونش بشم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرشوهرم و خانوادش مدام تو گوش شوهرم میخونن بچه نیارین تا یکم پول جمع کنین از طرفی تمام پولشو میگیرن با گریه زاری 

شوهرم بشدت دوست داره برادرشو اونم سو استفاده میکنه ازش

تو همسر خوبی باش..سرت تو کار خودت باشه..سعی نکن جدایی بندازی بینشون..خودش درست میشه...صاف و صادق باش...چطور میخوای یه پسرو از خونوادش بگیری؟؟من خودمم عروسم...به والله مگه میشه یه مرد رو از مادرش جدا کرد...از پدرش و خواهر و برادرش جدا کرد؟؟فقط برای همسرم همسری میکنم و قطعا اون درک میکنه....حتی ‌

من و شوهرم خیلی هم رو میخواستیم...یک سال بود خیلی بد با من دعوا میکرد...بعد به یک خانم پیام دادم گفت ...

خداروشکر که خوبین مادرشوهرم برای جاریمو برادر شوهرمم بالای صدبار دعا گرفته ولی جاریم بچه هارو یبار زد تو سرش رفت اینم ترسید الان با همون جاری دست به یکی کردن افتادن جون ما

تو همسر خوبی باش..سرت تو کار خودت باشه..سعی نکن جدایی بندازی بینشون..خودش درست میشه...صاف و صادق باش ...

بخدا بدترین بلاهارو اوردن سرمون همون خانوادش طوری بود خودش میگفت من عمرا اینارو ببخشم من عمرا پامو بذارم اونجا ولی باز روز از نو روزی از نو 

حتی یبار پدرشوهرم با مادرشوهرم بحثش شد وسط بحث گفت بسه دیگه خستم کردی نصف سرمایمو دادی پای دعا نویس از بس سرت تو زندگی دیگرانه 

😐😐

تو همسر خوبی باش..سرت تو کار خودت باشه..سعی نکن جدایی بندازی بینشون..خودش درست میشه...صاف و صادق باش ...

ذکر قرانی اینا میخوام که شوهرم تحت تاثیرشون نباشه و دنبال زندگیش باشه