2777
2789
عنوان

بیایین بچه ها تقصیر من بود؟؟

298 بازدید | 22 پست

دیشب من ساعت 6 از حمام اومدم خونه مون هم مثل همیشه شلوغ بود دیروز که روز مادر بود انگار عروسی بود دیگه بعدنوه خالم اومد داخل اتاق من بهش گفتم عزیزم میشه در را ببندی بری لباسم بپوشم عوضی در را نیم باز بسته بود من خیلی سرد بود پشت به در روبه بخاری بودم نمی دونستم در نیم باز تا که برگشتم ابنطرف دیدم در بازه دندون هام به هم می خورد گفتم بیخی زود می پوشم میام بیرون اقا همون موقع داییم اومد داخل منو با همون وضع لخت لخت دید من خیلی عصبی شدم کلی به نوه خالم چیز گفتم مامانم گیر داده میگه تقصیر تو بود فلان معذرت بخواه

حالا بچه ها تقصیر من بود واقعا؟

من از عقرب نمی ترسم اما از نیش می ترسم از گرگی که می پوشد لباس میش می ترسم

اووووووووو😮😮😮

اگه دختر دار بشم ، هیچوقت بهش اجازه نمیدم کارتون سیندرلا و سفید برفی و ... نگاه کنه تا یاد بگیره هیچ شاهزاده ی سوار بر اسب سفیدی وجود نداره که بیاد زندگیشوعوض کنهاگه میخواد زندگیش بهتر باشه باید خودش تلاش کنه ، خودش باید همون شاهزاده ای باشه که قراره اونو به رویاهاش برسونه!🌱#ساحل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر خودت بودی دیگه ...چون دیدی در بازه... واست مهم نبود نبستیش

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
تقصیرت بوده چون ممکنه بادربسته ام بیان تو توشلوقی لخته لخت چ خبره

حمام بودم رابطه که نداشتم والا

چی شده

اونموقع قیافت دیدنی بوده😂باید در اتاق وقفل میکردی

اگه دختر دار بشم ، هیچوقت بهش اجازه نمیدم کارتون سیندرلا و سفید برفی و ... نگاه کنه تا یاد بگیره هیچ شاهزاده ی سوار بر اسب سفیدی وجود نداره که بیاد زندگیشوعوض کنهاگه میخواد زندگیش بهتر باشه باید خودش تلاش کنه ، خودش باید همون شاهزاده ای باشه که قراره اونو به رویاهاش برسونه!🌱#ساحل

نوه حالتون چند سالشه

نه عزیزم مقصر داییتون هم هست باید در میزد حتی اگه در نیمه باز بود 

از یه طرف دیگه ام نوه خالتونم مقصره اگه سنش زیاده باید در و می‌بست و درک میکرد 

خودتونم مقصری باید می‌رفتی درو میبستی 

در کل فقط یه نفر مقصر نیست 🙂همتون یه مقداری مقصر هستید 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
خودت میگی بچه  باید خودت بیشتر حواست میبود

سگ لرزه میزدم واقعا نمیشد قبلشم داخل حمام اب یخ شده بود

۷سالش بود خیلی هم بچه نبود

نوه حالتون چند سالشه نه عزیزم مقصر داییتون هم هست باید در میزد حتی اگه در نیمه باز بود  از یه ...

سگ لرزه میزدم واقعا نمیشد قبلشم داخل حمام اب یخ شده بود

۷سالش بود خیلی هم بچه نبود