2777
2789
عنوان

باز چرا من ترکیدممممممممممم

182 بازدید | 18 پست

نینی یار جان مادرت باز منو چرا ترکوندی؟

به خدا اینبار یا دیشب یا امروز تو هیچ تاپیک سیاسی شرکت نکردمممممممممم

فقط یه کاربری بود که باهاش بحثم شد ولی خودم بحثو تموم کردم به خدا اصلا هیچی نگفتم بهش خودش پرید بهممممممممممم

اکانت اولمو گفتم حق داشتی پیگیری نکردم اما این یکی چراااااا

هم "از عاشقان شیرکاکائو" رو ترکوندی، هم fleurirel رو

بسه دیگه بابا

@نی_نی_یار_41‍ 

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_3  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرکت در بحث سیاسی مربوط به گاز اینم بسته میشه تا 3 هفته دیگه تماس با ما درخواست بدید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

منم یہ بار بخاطر پخش ختم ترکیدم،توروخدا کی آزاد میشم؟چندماھہ

درخواست بده وصلت میکنن

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

خخخ منم تازه ازاد شدم از مهر بسته بودم فکر کنم سه ماه شد دیروز تماس با ما گفتم باز شدم

ازادی همه اسیرای بند

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
کجا درخواست بدم؟بلد نیستم

برو انتهای همین صفحه تو کادر مشکی قسمت تماس با ما 

اونجا اسم و شماره تماسی که باهاش کاربریت تعلیق شده رو بزن تو متن هم بنویس کاربریم رو وصل کنین

چون خیلی وقته تعلیق شدی امروز یا فردا وصلت میکنن

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

کاربری چی بوده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

شرکت در بحث سیاسی مربوط به گاز اینم بسته میشه تا 3 هفته دیگه تماس با ما درخواست بدید

سلام خسته نباشی نینی یار 

چند تا کاربر پایه ثابت تو تاپیکای سیاسی هربار با یه موضوع هستن که دائما تو بحثا تنش و جنجال به پا میکنن بقیه رو میترکونن 

لطفا رسیدگی کنین😘😘😘😘

سلام خسته نباشی نینی یار  چند تا کاربر پایه ثابت تو تاپیکای سیاسی هربار با یه موضوع هستن که دا ...

رسیدگی میشه به همش