2777
2789

سلام وقت همگی به خیر و شادی

کسانی که در اقدام به بارداری هستن بیاید دور هم جمع بشیم و از تجربیات اتون بگید و کسانی هم که از قبل تجربه دارن بگن تجربه دیروز شما برای امروز خیلی ها خوبه

مثلا من خودم کیست تخمدان دارم دکتر بهم دارو داده قرص مدوکسی پروژسترون هر کس تجربه داره بگه

برای بارداری و تقویت خودمون و همسر جان چی بخوریم

🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹خدا جونم به حق فاطمه زهرا (س)دامن همه چشم انتظار ها که دوست دارن نی نی دار بشن سبز کن🤲🤲🤲ان شاء الله به زودی همه چشم انتظار ها به نی نی تپل و مپل بیاد بغلشون🤲🤲🤲

ممکن من الان که قرص مدوکسی پروژسترون استفاده میکنم باردار بشم برای کسی اتفاق افتاده تا الان؟؟

🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹خدا جونم به حق فاطمه زهرا (س)دامن همه چشم انتظار ها که دوست دارن نی نی دار بشن سبز کن🤲🤲🤲ان شاء الله به زودی همه چشم انتظار ها به نی نی تپل و مپل بیاد بغلشون🤲🤲🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه سوم بود که اقدام کردم.احساس میکنم این ماه هم نتیجه نگرفتم.چندروز به پریودم مونده و یه جوش ریز ...

ان شاء الله خدا به همه اونایی که چشم انتظار نی نی هستن نی نی بده منم خیلی چشم انتظار هستم

ممکن من الان که قرص مدوکسی پروژسترون استفاده میکنم باردار بشم برای کسی اتفاق افتاده تا الان؟؟

منم معلمم میخواستم آذر حاملگی رخ بده که شهریور به دنیا بیاد ولی فعلا نشده

دردم از یار است و درمان نیز هم
منم معلمم میخواستم آذر حاملگی رخ بده که شهریور به دنیا بیاد ولی فعلا نشده

منم مثل شما معلمم اتفاقا قصدم همین بود 

منم تو اقدامم ۴ماهه

خیلی ناامیدم الان، میترسم دکتر بهم بگه کلا نمیتونم باردار شم دیگه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
منم تو اقدامم ۴ماهه خیلی ناامیدم الان، میترسم دکتر بهم بگه کلا نمیتونم باردار شم دیگه

منم کمی استرس گرفتم.ماه سوم اقدامه.میترسم برم بگن مشکلی هست.ولی اگه این ماه نشد میرم دکتر.چون سنم دیگه بالامیره

دردم از یار است و درمان نیز هم