خوانندههنر مدیر استارتر عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 969 عنوان کی اینجا عقده ؟+عکس 4935 بازدید | 307 پست واسه جهیزیه کدومشو خریدین یا میخواین یخرین؟ 1401/10/24 | 07:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوانندههنر مدیر استارتر عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 969 مولتی کوکر ک میگن ۱۶ کارست. برنج و خورشت و ته دیگ و ماست و سوپ و ....
مغرور_جذاب_۷۹ عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1522 ما رسم داریم کل جهیزیه رو خونواده دختر میدنکلللللللللل جهیزیه رو
خوانندههنر مدیر استارتر عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 969 زودپز برقی که اینم فکر میکنم کارای مولتی کوکر رو انجام میده
pou_pou عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 1586 مولتی کوکر ک میگن ۱۶ کارست. برنج و خورشت و ته دیگ و ماست و سوپ و .... من از اینا دارم
pou_pou عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 1586 ما رسم داریم کل جهیزیه رو خونواده دختر میدن کلللللللللل جهیزیه رو اهل کجایید?
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11687 اگر نظر منو بخوای میگم اول سرخ کن رژیمی بخر بعد اینارو ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
خوانندههنر مدیر استارتر عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 969 من از اینا دارم عزیزم دیگه زودپز برقی نمیخری ؟ واسه زود پز چیکار میکنی؟
مغرور_جذاب_۷۹ عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1522 منم مشهدم ولی تیکه های بزرگ با داماده ولی ما ن همه رو دختر داداشم خودم ک عروسی گرفت هیچی نخرید فقط رفت خونش😂
خوانندههنر مدیر استارتر عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 969 اگر نظر منو بخوای میگم اول سرخ کن رژیمی بخر بعد اینارو سرخ کن رژیمی احتمالا بخرم . ولی مولتی کوکر و زودپز برقی چی؟ هردوتاشو بخرم؟؟
۱۳پ عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 11555 مولتی کوکر ک میگن ۱۶ کارست. برنج و خورشت و ته دیگ و ماست و سوپ و .... من ٧١ كاره تفال خريدم
خوانندههنر مدیر استارتر عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 969 ولی ما ن همه رو دختر داداشم خودم ک عروسی گرفت هیچی نخرید فقط رفت خونش😂 اینجوری ک سخته واسه دختر . خیلی فشار میاد