2777
2789
عنوان

ازکجا بدونم شوهرم چندتا سیم کارت داره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 21 پست
والا ضربه خیانت هیچوقت نمیره هیچجوره خوشحالی نداره چه جدا شه چه نشه. خیلی سخته قبول کنه همه مردا مثل ...

اره واقعا راست میگی هیچ وقت نتونستم فراموش کنم یاببخشمش

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش
ریز مکالمات که نه ولی میتونی بفهمی به چه شماره های زنگ زده یا پیام داده اون شماره هارو سیو کن اسم و ...

چجوری؟؟؟وقتی به اون سیم دسترسی ندارم

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون سرزده برم محل کارش شمارشو بگیرم

اره چون دوست ندارم همجنسم ضربه بخوره 

بنظرت سرزده برم محل کارش شمارشوبگیرم

اره بخدا بچه ام طفلی اصلا توکاردروغ نیست تازه گفت مامان گوشیش سیاه کوچولویی بوده منظورش نوکیا ساده ب ...

😑😑😑😑😑 واقعا متاسفم فکر میکنن

هیچوقت لو نمیرن

فکر کن اکثر اقایون کوشی مخفی دارن اما خانوما نمیدونن 

والا ضربه خیانت هیچوقت نمیره هیچجوره خوشحالی نداره چه جدا شه چه نشه. خیلی سخته قبول کنه همه مردا مثل ...

عزیزم بهتر از اینکه ندونه! و به سادگی‌به زندگیش‌ادامه بده 

نمیدونی من چه چیزایی ازین مردای متاهل میبینم جون تو جامعه هستم 😑 وحشتناکه وحشتناک 

چجوری؟؟؟وقتی به اون سیم دسترسی ندارم

یه شماره که به اسم شوهرته باهاش همراه من بریز 

تو همراه من تمام شماره هایی که به نام شوهرته نشون داده میشن برو تو اکانت اون شماره جدیده قسمت خدمات زده ریز مکالمات بعد نشون میده دیگه که با چه شماره های تماس گرفته شده با اون سیم‌کارت