2777
2789
عنوان

خواهر شوهر حسود ۲

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 45 پست
یه چی گفت خوابش برد فک کنم اصلاخوابش تعریف کرد

خدانکشتت😂😂

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی لالا کردی 🙂💔

بیا بگو خو 

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟

گریه میکنم له بخت بدم یه بار ازدواج کردم جدا شدم شوهرم مجرد بود خواهرش با این که دو لار عقد کرده جدا شده اما بهم گفت ببخشید ج ن ده کف خیابون بود زیر خواب بقیه بودی داداشم گرفت 

خدایا توکلم فقط به خودته

محل کار همسرم سمنانه گاهی میریم پیشش از اداره خونه دادن تو راه برگشت به تهران دختره انگار دنبال بحث بود الکی الکی شروع به تیکه انداختن و فحاشی کرد بعد گقتم اسم من و بچم و نیار گقت بچتو دادگاه به ما میده بزرگش میکنم باز شوهرم لال مونی بود 

به خدا خسته شدم از دست این دختره دیگه پدر مادرش بچه بودن فوت شدن شده بلای جونم هی میگه کی حمایتم کنه من اولویت نیسم بابا تو ۳۲سالتع با پسرا تنها ترکیه میری حامی نمیخوای من بدبخت یه پالتو از سفر خریدم جنگ شده 

خدایا توکلم فقط به خودته

شوهرم گفت تو خونه ای که خواهرم نیاد منم نمیام سوییچ ماشین و پرت کرد روم با اون رفتن حالا نمی‌دونم رفتن شمال رفتن سمنان 

معلوم نیس دختره چقد می‌خواد ازم بد گویی کنه دلم می‌خواد به خالش 

و خواهرش ز بزنم بگم پشت سرشون چیا میگه از طرفی مادرم میگه بشین سر جات ابرومون میره 

خدایا توکلم فقط به خودته

همه فحشا ‌ توهیناش حتی گفت بابات بمیره خواهرت بمونه همه اینا به کنار حتی لال بودن شوهرم به کنار این که شوهرم گقت خونه ای که خواهرم نیاد من هم نمیام و پاشد با ماشین اون دو تایی رفتن حالمو بد میکنه 

خدایا توکلم فقط به خودته
بگو به درک که نمیای دوروز دیگه همین خواهرت پرتت میکنه تو کوچه 

ای بابا خواهر هر سری نامزد کرده پدر داداشش در آورده اما من خرد شدم رفت. نبال اون خالم به قدری بده نمیتونم بخوابم میترسم بس که از اون اراجیف که حرفای زشت ازم زد پیش شوهرم بگه دلش و نسبت به من چرکین کنه

خدایا توکلم فقط به خودته
شوهرم گفت تو خونه ای که خواهرم نیاد منم نمیام سوییچ ماشین و پرت کرد روم با اون رفتن حالا نمی‌دونم رف ...

😑به حرف مادرت گوش بده  بازم از وسط کفتی یهو شروع کرد نداریم خوب حتما یه چی گفتین یا بحثتون شده😑😑😑 هیچکس انقدر دیونه نیست یهو وسط سفر فحش بده😏

😑به حرف مادرت گوش بده  بازم از وسط کفتی یهو شروع کرد نداریم خوب حتما یه چی گفتین یا بحثتون شده ...

میدونین آدم حسودیه خواهر بزرگش رفته ترکیه خرید ما هم ماموریت دوروزه رفتیم تبریز یه پالتو خریدیم شروع کزد من حامی ندارم بعد بحث کشوند به نامزد. داداشم که بهم خورده هی تیکه تیکه که ببین تو شانس آوردی خوش شانس بودی بچم بغلم خواب بود حال جواب دادن نداشتم فقط گقتم خدا عزت بده به آدما کسی با بهم خوردن نامزدی عزتش نرفته بعد شروع کرد گفت که همه مث تو شانس ندارن تو خوش شانسی داداش من پسر بود تورو گرفت دختره دیوانه با دوست پسرش هم کات کرده روانی شده بود سر من خالی کرد فقط میترسم شوهرم پر کنه زندگیم خراب شه پسرمو ازم بگیرن

خدایا توکلم فقط به خودته
جاانممم حالتو خریدارم بخدا🥰😂

ببین اونموقع داشتم تاریخ میخوندم 

یعنی روحمو شاد کردی 😂❤️

دستت دردنکنه