2777
2789
عنوان

واقعا نگرانم لطفا راهنمایی کنید

1074 بازدید | 13 پست

سلام

داخل سونوگرافی مادرم نوشته که اندازه کبد درحد طبيعي بوده، معهذا اکوی پارانشیم ان بطور یکنواخت افزایش یافته و نسج کبد هیپراکوئیک بنظر میرسد،liver span:135

معهذا تصویری دال بر توده فضاگیر درنسج کبد دیده نمیشود. 

تصویر یک میوم اینترامورال هیپواکو به ابعاد13*12*5در دیوانه قدامی رحم مشهود است. 

دوروزه دارم دیوونه میشم اصلا نمیفهمم چجوری زندگی کردم خیلی نگرانم. 

امیدوارم هرکی هرچی از خدا واسم خواست خدا اول به خودش بده 🦋😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من به خاطر (دورازجون مادر شما)کنسر مادرم هزارتا از این سونوگرافی ها دیدم ولی بنظرم این چیز بدی نمیاد. توکل بخدا ایشالا که هیییییچی نیست 

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

فیبروم رحمی داره تاجایی که فهمیدم اما باتوجه به سایزش نمیدونم کوچیکه یابزرگ دکترانلاین پیدانکردی نشون بدی؟ علاعم داشته؟؟ مثل خونریزی غیرعادی؟درد شکم وزیرشکم؟ پریود خیلی طولانی ودردناک؟

بخدا دیروز تا حالا کلی گریه کردم، هرچی سرچ میکنم بدتر میشه، فردا میبرم دکتر نشون میدم اما خیلی نگرانم، توده هیپواکو نگرانم کرده

فیبروم داخل رحمی داره تاجایی که فهمیدم اما باتوجه به سایزش نمیدونم کوچیکه یابزرگ دکترانلاین پیدانکرد ...

نه واسه ی دکتر فرستادم جواب نداد، نگران کبدشم، میدونم چربی کبد گرید 1 داره اما بخاطر اون احتمال ک داده استرس دارم

فیبروم داخل رحمی داره تاجایی که فهمیدم اما باتوجه به سایزش نمیدونم کوچیکه یابزرگ دکترانلاین پیدانکرد ...

نه توی ازمایش ادرارش مقدار خیلی کم خون بودخ، اصلا بخاطر همون رفتیم سونو

انشاالله که اصلا چیز مهمی نباشه هی نشین تونت سرچ کن مانمیفهمیم این اصطلاحات پزشکیو بدبرداشت میکنیم ی ...

،توکل به خدا اصلا دارم دیوونه میشم فردا میبرم دکتر، مامانم دکتر نمیاد به زور باید ببرمش اصلا استرس اینم گرفتم چجوری راضیش کنم

،توکل به خدا اصلا دارم دیوونه میشم فردا میبرم دکتر، مامانم دکتر نمیاد به زور باید ببرمش اصلا استرس ا ...

ازمایشوو خودت ببر به دکترنشون بده ببین اصا شاید مهم نباشه که مامانت باید

ازمایشوو خودت ببر به دکترنشون بده ببین اصا شاید مهم نباشه که مامانت باید

اخه دکتر زنان ببرم خب باید معاینه ش کنه

ولی چون نگرانم خودم فردا میبرم دکتر داخلی