چ لزومی داره تو این شرایط اقتصادی ک بعضیا هشتشون گرو نهشونه تو بوق و کرنا کنیم؟؟؟؟
برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اینارو باید تو مدارس یاد بدن نه چرت وپرتایی که یه عمر خوندیم هیچیم یادمون نموند، به دخترا یاد بدن چ ...
بحث بلد بودن مردا جدا
ولی بعضیا واقعا توان مالی ندارن
همین باعث میشه دل شکسته بشن
برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
من با نظر اون خانوم که گفت اگر ناخواسته دلی رو بشکنین تاوان پس میدین کاملا موافقم،و میدونم اوضاع افت ...
الهی عزیزم💔
ایشالا بزودی بهترین ها به سمت زندگیتون سرازیر بشه
و منی که کادو گرفتم و باید ماه بعد جبران کنم پولم ندارم آخه چه کاریه کادو میدید ...
🤣🤣🤣🤣
همینه دگ😁