2777
2789
عنوان

خانمایی که تندتند عکس از کادوهای روز زنتون گذاشتین دیدین چ شری...

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 52 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله دوقلو هستن،بعد اینهمه سختی برگشت گفت توله هاتو بردار ببر از خونه من💔

میخوای طلاق بگیری 

چ تصمیمی داری

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات
اینارو باید تو مدارس یاد بدن نه چرت وپرتایی که یه عمر خوندیم هیچیم یادمون نموند، به دخترا یاد بدن چ ...

بحث بلد بودن مردا جدا 

ولی بعضیا واقعا توان مالی ندارن 

همین باعث میشه دل شکسته بشن 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

من با نظر اون خانوم که گفت اگر ناخواسته دلی رو بشکنین تاوان پس میدین کاملا موافقم،و میدونم اوضاع افت ...

الهی عزیزم💔

ایشالا بزودی بهترین ها به سمت زندگیتون سرازیر بشه

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

و منی که کادو گرفتم  و باید ماه بعد جبران کنم  پولم ندارم  آخه چه کاریه کادو میدید ...

🤣🤣🤣🤣

همینه دگ😁

زندگی بااین شرایط برام سخته،احتمالش هست جدا بشم

خب چرا مشکلش چیه