2777
2789
عنوان

خانمایی که تندتند عکس از کادوهای روز زنتون گذاشتین دیدین چ شری...

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 52 پست
عزیزان دل غصه نخورید . خیلیا فقط تبریک شنیدن و کادو نگرفتم . یگیش خود من . مهم هم نیست واقعا.هست؟ ح ...

اره بخدا اینم ی روز مثل روزای دگ... 

بعضیا برا خودشون و خانوادشون جهنم درس میکنن

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا نفهمیدیم تولد خانم فاطمه زهرا بود یا تولد ما  ؟؟!!  خب تولد اون بانوی بزرگ چه ربطی به کادو گرفتن ماداره  یاد گرفتیم همه جارو به نفع خودمون تموم کنیم  یادی از اون بانوی بزرگ کردیم؟؟!!  آیا این روز بزرگ جای دعوا و قهر سر کادو و چرت وپرت هست؟  چیزی از معرفت و بزرگی خانم  یاد گرفتیم  حقیقت این روز این بود؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

به سزاي كارشون ميرسن . خدا كاري ميكنه نعمت رو از دست بدن . البته خودشون ميگن چشم خورديم . ولي اين چشم خوردن نيست . اين تاوان پس دادنه . براي داداشم رفتيم خواستگاري . يه همسايه هم داشتيم پسرش 45 سالش بود و هنوز مجرد بود . مادرم جلوي اون پيره زن با خوشحالي گفت بالأخره پسرم سر و سامون گرفت . ديدم پيره زنه رفت تو فكر . كاملا معلوم بود كه تو دلش داره ميگه چرا پسر انها زن بگيره ولي پسر من هنوز مجرده ؟ وقتي رفت گفتم مامان اين ازدواج به سرانجام نميرسه . ناخواسته قلب اين پيره زنو شكستي . حالا واي به حالت اگر از عمد قلبشو ميشكستي . اون ازدواج هم به طلاق ختم شد. چه كاريه آخه خوشحالي خودمونو جار بزنيم . اسم اين كارها بي جنبه بازي و بي معرفتيه . 

من عکسی نذاشتم 

ولی از نظرم اونی که جنبه دیدن خوشی دیگران و نداره و بلا میشه به زندگی خودش رو باید محکوم کرد.

ایرادش چیه تو خوشی هم شریک بشیم.من که کیف میکنم ببینم یکی خوشحاله.بچه کوچیک که نیستن هرچی دست بقیه دیدن بخوان و اگه نداشته باشن بزنن جاده خاکی 

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
من بهش گفتم ازت انتظار دارم امسال شده یه شاخه گل بخری نه گل گرفت نه تبریک گفت تازه دعوا هم کردیم ...

در حالت عادی چ جوریه تو رفتاراش؟! 

خیلی مردا زبونی نیستن ن اهل کادوعن ن تبریک ولی تو رفتار نشون میدن خانومشونو دوست دارن

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

حرف دلمو‌زدی،سر همین موضوع من اومدم قهر😭

بچه هم داری ؟؟؟

منم برای رفتن و موندن دودلم 

آخه اگه برم برنمیگردم ب هیچ عنوان خودشم میدونه

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات
حرف دلمو‌زدی،سر همین موضوع من اومدم قهر😭

ایشالا مشکلتون حل بشه

اصلا نفهمیدیم تولد خانم فاطمه زهرا بود یا تولد ما  ؟؟!!  خب تولد اون بانوی بزرگ چه ربطی به ...

فقط از دوماه قبل دنبال تاریخ بودیم و کادو و تبریک... 

به سزاي كارشون ميرسن . خدا كاري ميكنه نعمت رو از دست بدن . البته خودشون ميگن چشم خورديم . ولي اين چش ...

منم کاملا موافقم هیچ موقع این شوآف ها جار زدن نداره فقط کافیه ی دلی آه بکشه 

حالا هزار نفر بیان بگن مگ بچه ن و فلان... بالاخره دله دگ

اینارو باید تو مدارس یاد بدن نه چرت وپرتایی که یه عمر خوندیم هیچیم یادمون نموند،

به دخترا یاد بدن چشم وهمچشمی نکنن، همه چی رو تو بوق کرنا نکنن و و و

به پسرا یاد بدن خانوما روحیه شون لطیفه، حساسه، اینروزا براشون مهمه و و و 

من الان خودم از شوهرم دلگیرم نه به خاطر حرفای خانوما تو سایت برتی اینکه بارها گفتم من اینروزارو دوست دارم لطفا یادت نگه دار، ولی به قول اون دوستمون انگار آدم باید کادو رو گرایی کنه،،، موضوع قیمت کادو نیست ارزش معنویشه، به هرحال هرکی یه جوره دیگه

اول اینکه خانما روزتون مبارک باشه 

حرفاتون حقه و کاملا درست 

منم از خوشحالیتون خوشحال شدم از ناراحتیتون ناراحت 

صحبتم الان  با اون چندتا خانمه که از دیشب تو همه تاپیکای روز زن عکس کادوشون فرستادن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣اخه این چه کاریههههه حالا یکی میخواست استوری کنه گفتم نکن خواهررر نکنننن  

یعنی قشنگ‌ بیشتر بچه های سایت میدونن کیارو میگم از بس که عکس فرستادن زشته بخدا شما مادرین همسرین یکبار فرستادین بقیه خوشحال شدن چه کاریه تو همه تاپیکا برین و عکس بفرستین این فخرفروشیه و خیلی کار بدیه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
اره دوتا ۶ ماهه😭😭

دوقلوهستن

منم یکی دارم 

خسته شدم تاغرمیزنم میره سرش می‌کنه زیر پتو دلم برای بچم میسوزه هیچ آینده ای باهمچین پدری نداره 

نمیدونم چکارکنم 

دارم دیوونه میشم

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات

من با نظر اون خانوم که گفت اگر ناخواسته دلی رو بشکنین تاوان پس میدین کاملا موافقم،و میدونم اوضاع افتصاح الانم بخاطر اون روزایی که هرچی میخریدیم هرجا میرفتم با ذوق تو گروع میفرستادم و اصلا حال اون دوستم که شوعرش سرکار نمیرفت و افسردگی داشت رو درک نکردم،و الان دوسالع با تمام وجود دارم بی پولی رو درک میکنم