2777
2789
عنوان

خانمایی که تندتند عکس از کادوهای روز زنتون گذاشتین دیدین چ شری...

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 52 پست

خیلی ببخشیدا ولی موافق نیستم ادم باید خودش عاقل باشه هرکسی خودش خبرداره اززندگیش وضعیت مالی شوهرش واینکه باید بفهمه اولا همچیزو باورنکنه دوما خودشو مقایسه نکنه اگر کسی ازشادیاش نگه اینجا میشه عین مجلس عزاداری گاهی وقتا به شادی و ذوق کردنم احتیاج داریم چه اشکالی داره کسی ناراحته درددلشو گوش بدیم راهکاربدیم کسی که خوشحاله ماهم بهش تبریک بگیم وشادشیم ازشادیش؟  کسی جنبه نداره نباید بیاد اصلا تواین سایت چون جلوی اینهمه ادمو نمیشه گرفت هرکس گفت کادوگرفتم طلاگرفتم دعاکردم براش خدابیشترش کنه تو شادیااستفاده کنه هرکسیم ناراحت بود بهش گفتم بیخیال باشه انقد مساله مهمی نیست که خودشو عذاب بده وکشش بده قضیه رو مامردم یادگرفتیم بخاطر چشم نخوردن فقط ناله کنیم شادیامونو داشته هامونو یادمون رفته…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من یه جا گفتم 

گل نرگس گرفتم، کباب کوبیده با گوجه اضافه، چهار عدد موز، یک کیلو سیب قرمز آبدار و روغن مایع سرخوردگی

اینها کادوی روز زن من بود خصوصا روغن  

شوهراشون بلد نیستن دل خانمشونو بدست بیارن، وگرنه شوهر من با خرید منزل در کنار گل، جوری منو گول زد که من تازه به خودم اومدم...

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
والا من ناراحت نشدم ولی تهوع گرفتم از بس همش روز زن روز زن

از دیشب چقد تاپیک زدن شوهرم کادو نگرفت دلم شکست ناراحت شدم فلان.. 

اگر ی چیزیو انقدر بولدش نکنیم ب ولله که بقیه هم انقد بهش اهمیت نمیدن

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

من خودماز خوشحالیه بقیه خوشحال میشم  ولی الان واقعا شرایط سخته خیلیا تو تنگان یهو دلگیر میشن&n ...

خب عزیزم اینکه نمیشه الان اختلاف طبقاتی زیاده خود آدم باید عاقل باشه شرایط زندگیش و بسنجه ببینه .... پس فرق بچه چهار ساله با یک خانم عاقل تو چیه? اون پا بکوبه دوستم عروسک خرید منم میخوام اینم پا بکوبه فلانی کادو خرید منم میخوام?

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
یا خدااا روز پدر هم هیت همشون افتادن پشت سر هم

بعدش خریدای عید 🤣🤣

بعد شمارش پولای عیدی 😝

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

من بهش گفتم ازت انتظار دارم امسال شده یه شاخه گل بخری

نه گل گرفت

نه تبریک گفت

تازه دعوا هم کردیم دیشب

امروز دیدم اومد خونه یه کیسه دستشه

با ذوق رفتم سمتش فکر کردم چیزی برام خریده

توش رو نگاه کردم دیدم لباس خودشه

به معنای واقعی کلمه خورد شدم

از خودم متنفرم که انقدر ازش گدایی کادو و محبت میکنم

یکی نیست بهم بگه این آقا دوستت نداره

اگه براش مهم بودی حتی یه تبریک ساده میگفت تو این چند سال برا مناسبتای مختلف

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
ای کاش سر کاربود نون خوردن داشت کادوروززن پیشکشش😥😥

الهی عزیزم ایشالا خدا بسازه براتون 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

والا من یه جا گفتم  گل نرگس گرفتم، کباب کوبیده با گوجه اضافه، چهار عدد موز، یک کیلو سیب قرمز آ ...

🤣🤣🤣ب خودت اومدی؟ فرداهم روز خداس حمله کن بهش

محض شوخی فقط

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍
خیلی ببخشیدا ولی موافق نیستم ادم باید خودش عاقل باشه هرکسی خودش خبرداره اززندگیش وضعیت مالی شوه ...

نمیدونم 

ولی الان شرایط اقتصادی خیلی بده واقعا باید ترسید از دلهایی ک میشکنه 

میشه هزارو یک جور دگ شادی کرد

والا من یه جا گفتم  گل نرگس گرفتم، کباب کوبیده با گوجه اضافه، چهار عدد موز، یک کیلو سیب قرمز آ ...

وااایی🤣🤣🤣🤣🤣