2777
2789

درست کردین 

خیلیا ک دربند روز زنم نبودن یا با شوهر دعوا کردن یا گریه یا قلبشون شکسته

شور چیزیو درنیارین دگ... 

دگ ی کادوس دگ جار زدن نداره ک خوشحالی از همسرت تشکر کن 

چ لزومی داره تو این شرایط اقتصادی ک بعضیا هشتشون گرو نهشونه تو بوق و کرنا کنیم؟؟؟؟ 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

دقیقا 

من که توهیچ کدوم شرکت نکردم فقط خواننده بودم

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که نه عکس گذاشتم نه میزارم ولی یک زن کامل عاقل بالغ چرا باید انقدر چشم و هم چشمی و حسادت و قیاس کنه?!!!🤔🤔🤔

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉

کاش بعضیا فهم شمارو داشتن

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
دقیقا  من که توهیچ کدوم شرکت نکردم فقط خواننده بودم

منم

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

اخه تقصیر اونایی که دعوا میکنن  وگرنه روزی هزار نفر به زنشون ماشین و کادوی لاکچری میدن  تو اینستا و اینور اونور قراره سر همشون دعوا کنن؟

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
من که نه عکس گذاشتم نه میزارم ولی یک زن کامل عاقل بالغ چرا باید انقدر چشم و هم چشمی و حسادت و قیاس ک ...

من خودماز خوشحالیه بقیه خوشحال میشم 

ولی الان واقعا شرایط سخته خیلیا تو تنگان یهو دلگیر میشن 

والا من ناراحت نشدم ولی تهوع گرفتم از بس همش روز زن روز زن

بشین تا ولنتاین نزدیکه 🤣🤣

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻