عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هی بجز اون خانومه ک شوهرش سکه تمام دا فک کنم کسی کادو نگرفت
حالا تا بیست روز تاپیک فش ب شوهراس
تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف میزنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمیترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
اکثرا ناراحت بخاطر اینکه هدیه نگرفتن ترو خدا غصه نخورین
میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه
شوهرم منم کادو نگرفت یادش هم رفت خودم بهش گفتم روزم مبارک یادش افتاد زیاد سخت نگیر زندگی خیلی سخت شده بار سنگین رو دوش شوهرامونه یکم درکشون کنیم من چند سال ازدواج کردم هر سال فقط ی شاخه گل برام خریده ی تبریک امسال یادش نبود