2777
2789
عنوان

راهی هست بتونم واکسن رو از بدنم دفع کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 21 پست

والا الان بیایین حرف بزنیم همه میان بهمون فحش میدن که بخاطر شما واکسن نزده ها ما بدبخت شدیم، 

ولی عزیزم برو یه مرکز معتبر برای حجامت قشنگ وقتای خوب حجامت رو توی اینترنت ببین برو چند بار به فاصله چندماه حجامت انجام بده و پیش یه طبیب اسلامی برو داروهای صاف کننده و تصفیه خون بهت میده الان بخاطر غلظت خون اینطوری شدی باید خونتو رقیق کنی با حجامت و دارو طب سنتی درست میشه 

والا ما تو فامیل مقاومت کردیم نزدیم هزارتا انگ به ما زدن ولی خب خداروشکر، ان شاء الله اونایی هم که زدن مشکلی براشون پیش نیاد

اتفاقا منم مشکل قلب پیدا کردم . خاک تو سرشون . کاش نزده بودیم . راه پیدا کردی به منم بگو

بخدا معلوم نیست اینا چی بود به اجبار ملت زدن

جالب اینه منو تو مدارس ثبت نام نمیکردن منو بیشعورا 

مجبور شدم برم بزنم

خدا ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا همخ جا میگن اثر این واکسنا زود میره  مطمئنی تلقین نمیکنی؟ مطمئنی مشکل جای دیگه نیست؟ مثلا ...

آخه عزیزم از وقتی زدم بدنم انگار ۱۸۰ درجه تغییر کرده

واقعا؟گلم به نظرتون تو سن ۱۷ سالگی این حملات میتونه به آدم دست بده؟

خدا ❤

ببین عزیزم مریضی تو بدن آدما هست ولی با یه بهونه ای خودش رو نشون میده

مثلا من آرتریت روماتوئد داشتم تو بدنم اما خفیف بود با ۲ بار کرونا گرفتن اتفاقا شدید شد و استخوان درد گرفتم

اما واکسن اثرش از بین رفته وگرنه تو تلویزیون خودشون رو نمیکشتن که بگن دوز ۳ رو بزنین

به نظرم تلقینه و این که شاید خونتون غلیظ شده بوده خیلیا میگن واکسن زدین آسپرین بخورین خونتون لخته نشه نمیدونم

حجامت خیلی درد داره عزیزم؟

نه ، من هرسال یکبار میرم حداقل ، بستگی به بدن و طبع داره بری پیش دکتر طب سنتی خوب خودش میگه 

بمن گفته بود هرساله سه بار البته کلا نه بخاطر واکسن

دردش هم در حد خراش هست من حجامت عام میبرم هفت تا خراش با تیغ مخصوص یکبار مصرف قسمت مخصوصش در بین کتف ها میندازه و لیوان خصوص می‌ذاره روش تمام 

جاشونم یکی دوروزه خوب میشه

خودمم رفتم یاد گرفتم برای شوهرمو خودم حجامت کردم

برای سلامتی امام زمانمون صلوات