2777
2789

کسی راجب بورس آمریکا چیزی میدونه؟من میخوام یادبگیرم نمیدونم چطوری و ازکجا شروع کنم و یکمی توضیح بده چطوریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم اطلاعات دقیقی ندارم همسرم ترید میکنه اما اگه میخوای یاد بگیری کلیپای استاد گلشاهیان توی یوتی ...

همسرتون چند وقته ترید میکنه؟راضی هستین؟چقدر طول کشید راه افتادن؟ درآمدش چطوریاس؟ببخشید میپرسما...میخوام بدونم چقدر در روز یا درهفته کارمیکنن

من خودم اطلاعات دقیقی ندارم همسرم ترید میکنه اما اگه میخوای یاد بگیری کلیپای استاد گلشاهیان توی یوتی ...

اتفاقا کلیپای استاد گلشاهیان رو دیدم عالیه ولی میترسم استارت بزنم سرمایه از دست بدم

حدودا سه ساله ک شروع کرد ،،دو سال طول میکشه تا بیفتی روی دور اولاش خیلی ضرر ممکنه بکنی اما اگه دو سال یل حتی کمتر براش واقعا وقت بزاری بعدش نتیجه خوبی داره ،از نظر درآمد خوبه خداروشکر راضیم ،سود و ضرر داره اما در کل خوبه،ب عنوان شغل دوم عالیه تما همسر من کنارش ی کار دیگه هم برای احتیاط داره چون نمیشه ب عنوان شغل ثابت بهش نگاه کرد ،یکم اعصاب آدمو ضعیف میکنه همسرم یکی دو سال اول ک تازه داشت یاد می‌گرفت خیلی اذیت شد اما الان بهتره عادت کرده ،،معمولا شیش هفت ساعت در روز پشت سیستمه تو خونه داره کار میکنه، ،هر چی بیشتر وقت بزاری بهتر نتیجه میده 

اتفاقا کلیپای استاد گلشاهیان رو دیدم عالیه ولی میترسم استارت بزنم سرمایه از دست بدم

عزیزم اگه ترس از سرمایه از دست دادن داری ک نمیتونی اصلا شروع کنی ،،همسر من دو سال اول فقط ضرر میکرد ماشینمون رو فروخت همشو ضرر کرد و شد صفر اما بعدش با درآمدش یا ماشین مدل بالاتر خرید، ،ضرر کردن ی بخش جدایی نا پذیر ترید کردنع 

بله درامدش عالیه به شرطی که درست اموزش ببینی من از اموزش های یوتیوب به درامد رسیدم از چنل IR_TRADE ویدیو پامپ و دامپش برای اسپات و دو تا ویدیو اخرش برای اسکالپ عالی بود