2777
2789
عنوان

عذاب قبر

2004 بازدید | 29 پست

همین الان این  موضوع رو داشتم تو ذهن خودم مرور میکردم ک خواستم با شما دوستان هم ب اشتراک بزارم شاید اطلاع بعضیا ناقص تر باشه 

عذاب قبری ک میگن مربوط ب تنگیه قبر نیس وقتی روح از جسم جدا میشه زمانی ک پی میبره در جسم خودش نیست چندین بار سعی میکنه ک ب جسمش برگرده سعی روح برای وارد شدن ب جسمش رو میگن عذاب قبر افرادی ک وابستگی ب دنیا تو دلشون خنثی بوده قطعا عذاب قبرشون هم کمتر خواهد شد چون روح پی میبره ک دیگه مُرده و سعی از تلاش کردن برمیداره 

ولی اون دسته از افرادی ک وابستگیشون ب این دنیا یاحالا اشخاص یا اموالو هر چیز دیگه ای زیاد بوده مرگ رو نمیپذیرن و این چرخه ی وارد شدن ب جسم رو مدام تکرار میکنن ک بسیار درد اوره اون دسته از روح ها ب ارواح سرگردان اضافه میشه ک تکلیفشون رو نمیدونن ....

برا همینه ک روی قبر رو سنگ سنگین میبندن تا روحش جدایی رو بپذیره و دست از تلاش برداره 

چقد خوبه ک هممون خداشناس واقعی باشیم مرگ رو بپذیریم و بدونیم از کجا اومدیمو خواهیم رفت 

تا عاقبت روحمون بخیر باشه 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت نتونستم درک کنم خب الان من دارایی و وابستگی خاصی به این دنیا ندارم ولی مگ میشه به جسمم نرسم و ...

ب جسمت برس ک جز وظایف دینیه ب خود رسیدن و اراسته بودن ولی بدونیم ک این جسم ک امانته برامون 

یادمه بچه بودیم میگفتن دیواره های قبر جوری فشار میارن به جسم مرده که شیری که خورده تو بچگی از دماغش ...

فکر نمیکنم عذاب قبر مربوط به جسم بشه، با جسم کاری ندارن... هرچی هست واسه روحه

یادمه بچه بودیم میگفتن دیواره های قبر جوری فشار میارن به جسم مرده که شیری که خورده تو بچگی از دماغش ...

منم همین دوماه پیش یه مریضی روحی وحشتناک گرفتم سر همین حرفا ک ۵ کیو تو دو هفته کم کردم اصلا نمیتونم اون دورانو تصور کنم ://///