2777
2789

نامزدم سرمایه نداره بخواد کاریو راه بندازه 

رو پای خودشه و کسی نیست کمکش کنه

الآنم حقوقش ۶_۷ تومنه فقط🥲

بابام میگه چطور میخواد خونه بگیره چطور می‌خواین زندگی کنین🥺😞

موندم چیکار کنم خسته شدم از این وضعیت 

از طرفی هم دلم برای نامزدم میسوزه خیلی مهربون و دست و دل بازه ، هزارتومن هم پول داشته باشه میده ب من ‌‌‌‌‌...

ولی نمیدونم باید چیکار کنم 😪

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتم کار کن

از خانواده ش کمک بگیرین

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

اگه جوری نباشه ک کارشو از دست بده میشه با این حقوق زندگی کرد

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

شک نکن سخت میگذره ولی یارت که یار باشه همه چیزو میتونی تحمل کنی و روزبه روز بهتر زندگی می‌کنی 

از داره دنیا منم و یه ستاره که تمام تلاشمو واسه سلامتیش میکنم ،دختر زیباروی من تمام تلاشم و واسه سلامتیت میکنم اگر امضامو خوندی واسه سلامتی دخترم دعا کن دوست مهربونم🌹

ببین شش هفت تومن کمه 

اما این طور نیست که گشنه و بلاتکلیفم بخونید 

الان اونی که پنجاه تومن درامدشه زنش هزاری دستش نیست خوشبخت تره؟

یکسری خصلت ها از مردی که سرمایه داشته باشه کمیاب تره 

همه چیز مسائل اقتصادی و مادی نیست 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

مگه قراره از اول همه چی داشته باشه؟! بعدشم وقتی اومد خواستگاری مگه نمیدونستی اینارو طفلک گناه داره امید بهت بسته.

همیشه در رو یه پاشنه نمیچرخه

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭