2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ممکنه واژینیسموس باشه اول پیش سک تراپیست برو اگرم نه درمانشو بلدم که باید چکار کنی تا اوک ...

اخه رابطه جنسی  رو دوست دارم ولی خوب تا انجام بشه دخول اصلا خشک خشک میشم و درد میکشم .رفتم همشون جواب های تکراری و نادرست دادن . اینقد ژل عوض کردم و راه حل های مختلف با همسرم انجام دادم اما تاثیر نداشت 

خیلی درد ناکه حس میکنم دلم میخواد بمیرم 

منم همین حسو دارم. دارم به طلاق فکر میکنم خسته شدم دیگه دلمم نمیخواد صحبت کنم با کسی راجع بهش فک میکنم من نباید ازدواج میکردم خیلی مسخره س افکارم همش فکر میکنم من استثنام هیشکی دردمو نمیفهمه

اخه رابطه جنسی  رو دوست دارم ولی خوب تا انجام بشه دخول اصلا خشک خشک میشم و درد میکشم .رفتم همشو ...

عزیزم قطعا داری خیلی حس مزخرفی رو تجربه میکنی و مناسفم بابتش❤️❤️ببین دیلاتور درست کن.که با پنبه و نخ و دستکش لاتکس درست میکنن.انجام دادی تا حالا؟