2777
2789
عنوان

رابطه ايي ك هيچ اينده ايي نداره

148 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها 

من يك بار ي تجربه تلخ طلاق داشتم 

تو سن كم درگير دادگاه پاسگاه بودم

خيلي ادم بي احساسي شده بودم 

ولي سه ماهه با ينفر اشنا شدم 

از همه لحاظ خوبه اخلاق تيپ و قيافه 

شخصيت تحصيلات خانواده 

ولي تنها مجودي زندگي ميكنه 

از موقعي ك باهم اشنا شديم بهم گفته بود ك من نميتونم زماني براي ازدواج مشخص كنم چون شرايطشو ندارم 

من هم قبول كردم چون منم بعد از ي شكست از ازدواج خيلي دلسرد شدم به قول معروف چشم ترس برداشته 

يبار رابطمون تموم كرد واي دليلشو بهم نگفت 

ولي پيش يكي از دوستاش گفته بود:چون نفس زن زندگي و متعهد به رابطش نميخوام وابستش كنم ك فردا بدتر بشه 

دوباره بعد چند روز اومد گفت من بدون تو نميتونم خيلي سخته 

و دوباره اشتي كرديم 

بنظرتون موندو با همچين ادمي درسته ؟!قابل تغيير هست؟!

درسته منم قصد ازدواج ندارم تا چندين سال ولي خب تا كي ؟!

من ٢١سالم و ايشون ٢٧

عزیزم چون مطلقه ای شرایطتت فرق میکنه لطفا  کسی رو انتخاب کن ک درجا بیاد خاستگاریت

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

وقتی دوباره بر گشت باید شرط وشرایطی میگذاشتی ولی حس میکنم خودت بیشتر وابسته شدی 

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.