2777
2789
عنوان

اصلا شوهرمو دوست ندارم به زور زندگی میکنم کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کن بچته..بهش محبت کن بی منت

از اشتباهاتش بگذر

راه درستو غلطو یادش بده با مهربونی با حوصله با صبوری توقع نداشته باش همون لحظه یاد بگیره

جاشم جدا بود تو پتوشو بکش روش جاشو گرم کن 

محبت محبت میاره مهربونی میاره..

اگه وقت کردی سوره طلاق رو بخون انشاالله زندگیتون گرم و پایدار باشه🌺🌺

🌷خدایا شکرت🌷

خب پس با این اوصاف اونو بندازین بیرون،مردی ک سرکار نره به هیچ دردی نمیخوره

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
حتما پدرش خرجش میده  خاک تو مخت بخاطر پسر ایستادی تو رو خانوادت  هیچ کس حامی دختر نیست م ...

تورخدا الان بگین چیکارکنم اشتباه کردم الانم ولم نمیکنه میخام جدا شم نمیزارع .تهدیدم میکنه یه راحلی چیزی بهم بگین 

من پدرمادرم منو ساپورت میکنن چیزی نمیخرم ک بپوشم همون لباسای ک داشتم میپوشم 

پس این شوهر به چه کاری میاد؟چه غیرتی داره والا

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
یعتی چی اول عاشق هم بودین الان نیستین، مگه چیشد یهو؟ یعنی همه دوستیا بعد ازدواج اینجوریه؟!

نه اصلا هم اینجوری نیست بستگی به دوطرف داره.منوهمسرم ۷ سال عاشق هم بودیم وبامخالفت کامل خانواده ها بهم رسیدیم بدون هزارتومن کمک اونا.والان ۶ ساله ازدواج کردیم وبدون هم یک روز هم نمیتونیم زندگی کنیم وعاشق همیم هنوزم.همه مثل هم نیستن

خونه بابامم طبقه بالا هیچ کاری نمیکنه نمیدونم چیکارکنم 

مهریه اتو بذار اجرا 

با رومی روم یا زنگی زنگ .مهریه ات ک عاشقانه نبود؟؟

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤ 
یعتی چی اول عاشق هم بودین الان نیستین، مگه چیشد یهو؟ یعنی همه دوستیا بعد ازدواج اینجوریه؟!

منم تعحب میکنم عاشق هم بودیم .الان سرد سردیم بی روح اصلا شاید ماهی ۱مرتبه باهم ارتباط داشته باشیم 

تورخدا الان بگین چیکارکنم اشتباه کردم الانم ولم نمیکنه میخام جدا شم نمیزارع .تهدیدم میکنه یه راحلی چ ...

جمع کن برو خون پدرت 

دخالت نکن جواب تلفن نده نبین صحبت نکن حضوری باش 

بگو پودرت بیفته دنبال کارای طلاق 

همین سخت نیست 

تورخدا الان بگین چیکارکنم اشتباه کردم الانم ولم نمیکنه میخام جدا شم نمیزارع .تهدیدم میکنه یه راحلی چ ...

اول مهریه 

بعد درخواست طلاق ‌توی دادگاه هم بگو باید خونه آبرومند تامین کنه و کار آبرومند. بگو نتونسه  منو از خونه پدرم ببره .زندگی مستقل میخوام. 

یا درست میشه یا کامل خراب و راحت میشه.

بچه ک نداری؟

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤