2777
2789
عنوان

مارک لباس بچگانه

177 بازدید | 18 پست

دوستان چندتا مارک لباس بچگانه که ازشون راضی بودید بهم معرفی کنید فرزندم کوچولوعه نمیتونم حضوری برم از نزدیک جنس رو ببینم میخوام خرید اینترنتی کنم و تا حالا فقط مارک دانالو و بی بی سان خریدم راضی بودم. طرح های قشنگش رو گرفتم .مارک های دیگه ای که جنسشون خوب باشه بهم معرفی کنید لطفاااااا

آدمک.البته سایزاش ی مقداربزرگه.

من ازسایت نی نی بازارمیگیرم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

ایندیگو و کارترز هم خوبه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای دخترم مارک آشور؛ شابن؛ بی سی سی ؛ سبز آبی خریدم از همه شون راضی بودم. امروز نگاه کردم قیمتها خیلی رفته بالا. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
ایندیگو و کارترز هم خوبه

عزیز شما پک شلوار کارترز خریدید؟ قبلا بود الان هرسایتی نگات میکنم نداره.

عزیز شما پک شلوار کارترز خریدید؟ قبلا بود الان هرسایتی نگات میکنم نداره.

نه من پک شلوارای لوپیلو رو میخرم خوب و ارزونن

از سایت اینفینیتی کیدز میخرم 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
من برای دخترم مارک آشور؛ شابن؛ بی سی سی ؛ سبز آبی خریدم از همه شون راضی بودم. امروز نگاه کردم قیمتها ...

لباس هایی رو که حضوری خریده بودم امروز تو سایت دیدیم. همه رو گرونتر خریده بودم😬 از چه سایتی خرید میکنید؟

من برای دخترم مارک آشور؛ شابن؛ بی سی سی ؛ سبز آبی خریدم از همه شون راضی بودم. امروز نگاه کردم قیمتها ...

از سبز آبی راضی نبودم

لباس هایی رو که حضوری خریده بودم امروز تو سایت دیدیم. همه رو گرونتر خریده بودم😬 از چه سایتی خرید می ...

خیابون بهار رفتی؟

نه عزیزم . خیابان بهار واسه تهرانه؟

بله کلا لباس بچه اس

لباس هایی رو که حضوری خریده بودم امروز تو سایت دیدیم. همه رو گرونتر خریده بودم😬 از چه سایتی خرید می ...

خودشون سایت دارن. اگر باز نشد مارک مورد نظر رو بنویس سرچ کن هر سایتی که نماد اعتماد داشت از اون خرید کن.