2777
2789
عنوان

چرا یهو حمله میکنین به آدم:/

220 بازدید | 9 پست

تو سایت باید ادب رو حفظ کنین

و اینکه بچه نیستم ولی چون وارد رابطه نشدم اطلاعات زیادی راجب این موضوع نمیدونم ولی هر چقدر دلتون بخواد راجب درس میدونم چون درس برام مهمه🙂❤

و یه سوال بود پرسیدم چون فک میکردم تجربی بالاتره ولی الان فکرم عوض شد

ممنون از کسایی که بااحترام نظر دادن🙏❤

خدا ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو داشتم بت میگفتم تاپیک قفل شد

عزیزم تو رابطه فقط عشق اعتماد و صداقت مهمه

مدرک تحصیلی ، رشته ، شرایط مالی و غیره دیگه اصلا مهم نیستن اصلا خودتو درگیرشون نکن همین

و اینکه یسوال

جاییو میشناسی ترکی اذربایجان تدریس کنن؟🥲😂

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

سوالت راستش خيلي كودكانه بود من خودم شخصا ترجيح دادم اصلا جوابي ندم

ولي خب نبايد بد رفتار كنن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اینو داشتم بت میگفتم تاپیک قفل شد عزیزم تو رابطه فقط عشق اعتماد و صداقت مهمه مدرک تحصیلی ، رشته ، ...

دقیقا همینطوره ممنون عزیزم😍❤👌

گلم موسسه آواتاک تو هر شهری هست اونجا بهتون کامل یاد میدن شهریه هر ماهش حدود ۳۰۰ تومن هست🙂💗

خدا ❤
دقیقا همینطوره ممنون عزیزم😍❤👌 گلم موسسه آواتاک تو هر شهری هست اونجا بهتون کامل یاد میدن شهریه هر ...

بندرعباسم نمیدونم هست یا نه

بازم مرسی گلم

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

چندسالته

اگه هنوز نرفتی دانشگاه نرو تو رابطه

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
بندرعباسم نمیدونم هست یا نه بازم مرسی گلم

آره گلم اونجا هم هست

اگه نتونستین پیدا کنین برین از موسسه های آموزش زبان بپرسین کجا ترکی آذربایجانی یاد میدن حتما راهنمایی تون میکنن

چون اونا از تمامی موسسات شهر اطلاع دارن👌❤

خواهش میکنم عزیزم

خدا ❤