2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=269131947]من از عمل خیلی میترسم، خیلی آدم ترسویی هستم اگه رفتم عمل کنم سکته میکنم، عمل سختیه؟ [/QUOTدکترمم میگه فعلا عمل نکنی وقتی حملاتت زیاد شد عمل کن ولی من هرروز تپش دارم. شماچند وقتی یبار تپش داشتید و تا چند ضربانتون میرفت؟ 

یک تو یک عمر مرا بس است... ️
من از عمل خیلی میترسم، خیلی آدم ترسویی هستم اگه رفتم عمل کنم سکته میکنم، عمل سختیه؟ 

اصلا عمل سختی نیست . بدون بیهوشی هست . ولی انقد بهت بی حسی میزنن که متوجه هیچی نمیشی . هیچی . منم ترسو بودم . چه دارویی میخوری الان؟؟

اصلا عمل سختی نیست . بدون بیهوشی هست . ولی انقد بهت بی حسی میزنن که متوجه هیچی نمیشی . هیچی . منم تر ...

بیزو پرولول 2ونیم میلی میخورم روزی 1دونه بشدت استرسی هستم و ضربانم گاهی تا130میره ولی وقتی درکنارش دارو اعصاب میخورم حملات دیر ب دیر میاد سراغم مال منpsvtهست

بیزو پرولول 2ونیم میلی میخورم روزی 1دونه بشدت استرسی هستم و ضربانم گاهی تا130میره ولی وقتی درکنارش د ...

2سال قبل بعد ناهار ضربانم رفت 140کارم ب بیمارستان کشید با آمپول ضربانم تنظیم شد از اون زمان کنکور 2ونیم میخورم ولی گاهی خیلی اذیت میشم،خیلی دلم میسوزه تو این سن کم دچار این مشکل شدم واصلا نمیتونم ب عمل فکر کنم زندگیم فلج شده

بیزو پرولول 2ونیم میلی میخورم روزی 1دونه بشدت استرسی هستم و ضربانم گاهی تا130میره ولی وقتی درکنارش د ...

منم مشکل خودت رو داشتم . منتهی پنهان بود .  عمل رو بذار وقتی مشکلت حاد شد اصلا شاید بعد زایمانت خوب شدی و دیگه لازم نشد حتی ‌‌. ولی بدون که حتی اگه کارت به عمل هم کشید اصلا اتفاق وحشتناکی نیست . یه عمل سادس که یه شب بیمارستان میمونی ‌ومرخص میشی  

2سال قبل بعد ناهار ضربانم رفت 140کارم ب بیمارستان کشید با آمپول ضربانم تنظیم شد از اون زمان کنکور 2و ...

اگه آزارت میده عمل کن . باور کن تنش روانی که با خودت داری . بیشتر نابودت می‌کنه تا عمل یه ساعته

منم مشکل خودت رو داشتم . منتهی پنهان بود .  عمل رو بذار وقتی مشکلت حاد شد اصلا شاید بعد زایمانت ...

چقدرخوبه که با شما صحبت کردم،شما ضربانتون تا چند میرفت آیا با این رگ باردار شدین؟ 

چقدرخوبه که با شما صحبت کردم،شما ضربانتون تا چند میرفت آیا با این رگ باردار شدین؟ 

من مجردم . راستش رو بخوای من هیچ وقت نتایج هولترم چک نمی‌کردم . ولی من یکی در میون پی وی سی داشتم . منم ۲۸ سالمه و اتفاقا آذر ماه هم عمل کردم .

هزینه عمل تون چند شد و کجا عمل کردین

عمل حدود بیست و شش میلیون بیمارستان خصوصی سینا بود که اگه بیمه تکمیلی داشته باشی یه بخشش حذف میشه من شونزده میلیون دادم . اما بیمارستان دولتی مثه چمران حدودا دو سه میلیون میشه ولی الان نوبت بگیری شاید تیر بهت نوبت بدن مثلا . من اصفهانم

من مجردم . راستش رو بخوای من هیچ وقت نتایج هولترم چک نمی‌کردم . ولی من یکی در میون پی وی سی داشتم . ...

من از کحاباید بدونم تعداد پی وی سی هام چقدره، خوشبحالتون که عمل کردین و خلاص شدین من خانوادم نمیزارن عمل کنم چون میبینن خیلی ترسوم