2789

همو ۶ ساله می‌شناسیم من با اکسم کات کردیم ۲ ماهه با دوتا از دوستاش رفتم بیرون با دوستم بعد رفتن جلو خونه ی اکسم گفتن اینجارو یادته منم الکی گفتم نمیدونم اینجا کجاست😑

بعد یکی از رفیقاش گفت نوید(اکسم) خیلی اونروز اعصابش خورد شده بود(روزی که کات کردیم) اومده گفته من دیگه به هیچ دختری اعتماد نمیکنم فلان منم خندیدم گفتم اینو من باید بگم نه اون خلاصه حرف زیاد زدیم راجب کارایی که کرده بود گفتم بعد دوستش گفت زنگ بزنم بیاد؟ من گفتم کاری ندارم میخای بزن بعد زنگ زد اما نگفت من پیششونم گف بزار سوپرایز بشه😑 بعد اون گف ۴۰ دقیقه دیگ میتونه بیاد منم کار داشتم گفتم بریم علاف نیستیم که ۱ ساعت وایسیم بعد رفتیم تو راه ماشین خراب شد 🤣 زنگ زدن به نوید اونم گف کی باهاته؟ اینم گف من اونجام😑 اونور گوشی نمیدونم چی گف که دوستش گفت بهت گفتم که بیا دوستش از اونور گف اگه میدونست تو اینجایی پرواز می‌کرد میومد خلاصه نمیدونم چی به چی شد 😑 بعد اون روز دوباره زنگ زد گف بریم بیرون من گفتم نمیام الان اکسم و ابن دوستش دعوا کردن حرف نمیزنن باهم اما نمیدونم چرا نظرتون؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی اکس تو اکسی شد،اکس یعنی چی؟🤔

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
چی اکس تو اکسی شد،اکس یعنی چی؟🤔

قرص اکس گمونم 😂😛

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
اکسم چیست ،زمان ما نبود

زمان ما فقط قرصش بود🤣

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔