2777
2789
عنوان

در حق پسرن خیلی بد میکنم اصلا حالم خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 30 پست
وقتی ناراحتین یادتون بیاد که پاکترین و بی پناه ترین هستن ببینین وقتی میزنین یا دعواشون میکنین همون ل ...

وقتی باهاش بازی میکنم همش میاد میگه من خیلی دوست دارم 

من چییییکار کنم حالم خیلی بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خستم  امشب جلو همه زدمش  قلبم تیکه تیکه شد  بعدس میفهمم چ غلطی کردم  اش ...

چرا عصبانی میشی؟

باید قشنگ وقت بذاری متوجه عوامل تحریک کننده باشی و بشناسی. حتما برو مشاوره

من همین یه دونه ام!
وقتی باهاش بازی میکنم همش میاد میگه من خیلی دوست دارم  من چییییکار کنم حالم خیلی بده

نفس عمیق و صلوات و شمردن تا ۲۰ رو امتحان کن ، اگه دیدی اثر نمیکنه هندزفری بلوتوثی بزار آهنگ ملایم بزار صدای بچه رو نشنوی چند دقیقه و ب کارت ادامه بده ،اینا راهکارهای منه

منم عصبیم. ثبات رفتاری ندارم. الان خوبم دوساعت بعد عصبی‌ .پسر من هم که هفت سالشه عصبی شده روش اثر دا ...

اره دقیقا یک روز خوبم یک روز نه 

یک روز بهترین مامان دنیام یک روز وحشی ترین

حالم از خودم بهم میخوره

نمیشه بعضی وقتا سفره رو با وسایلاش میکشه بالا میدونه چی میشه ها ولی بازم میکنه

میدونم مهم نیست یهو همه چی میریزه اون چند دقیقه ر‌و اصلا بهش نگاه نکن اون چند دقیقه که میگذره دیگه تموم میشه عصبانیت 

بچه ها واقعا نمی‌دونن تاثیر کارشون چیه ازشون توقع نداشته باشید 

الهی عزیزم من بیشتر دلم برای تو سوخت چون درکت میکنم

خیلی بده خیییلی 

من تو خونه مادرشوهرم زندگی میکنم 

امشب همه واسش دلسوزی کردن 

حالم از خودم بهم خورد

ولی دستم خودم نیسست او لحظه نمیفهمم

وقتی باهاش بازی میکنم همش میاد میگه من خیلی دوست دارم  من چییییکار کنم حالم خیلی بده

جانم 

ببین میگم باز هم میان پیش ما چون ما پناهشونیم

خودتو کنترل کن گناه داره شما خواستین اون بیاد پس شما مسئولین

من بچه دومم که اومد بچه اولم ۱۶ سالش بود حدودا درس داشت خودم درس میخوندم سر کار هم میرفتم بچم هم از اول کولیک بعد خیلی بلا و شر اما تحمل میکردم

نه خیلی

عزیزم یه چیزی میگم ناراحت نشو .میدونی احتمالا شما بدنت نیاز به ویتامین داره که زود برانگیخته میشی

ویتامین ب1 سیصد بخر و هر روز بخور اخلاقت از این ور به اون ور میشه.تونستی خارجی بخر اگه نه ایرانیشم بد نیست

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
میدونم مهم نیست یهو همه چی میریزه اون چند دقیقه ر‌و اصلا بهش نگاه نکن اون چند دقیقه که میگذره دیگه ت ...

میگه نگاه نمیکنی الان یه کار دیگه میکنم میره تلویزیون رو تکون تکون میده و تهدید میکنه میشکنم میگم جرا اینجوری میکنی میگه بابا بمن اجازه میده هررررکاری کنم تو نمیدی الان دیگه بابا اومده دعبام نمیکنه

جانم  ببین میگم باز هم میان پیش ما چون ما پناهشونیم خودتو کنترل کن گناه داره شما خواستین اون ...

هزار بار این حرفا رو به خودم میگم هزار بار مرور میکنم 

ولی لجبازی هاشو نمیتونم تحمل کنم 

خیلی حسودیم میشه به مامانای مهربون 

خیلی دلم برا بچم میسوزه

عزیزم یه چیزی میگم ناراحت نشو .میدونی احتمالا شما بدنت نیاز به ویتامین داره که زود برانگیخته میشی و ...

نه چرا ناراحت شم خودم میفهمم مشکل دارم 

ممنون از راهنماییت

هزار بار این حرفا رو به خودم میگم هزار بار مرور میکنم  ولی لجبازی هاشو نمیتونم تحمل کنم  ...

شما هم یک مامان مهربونی اگه نبودی عذاب وجدان نداشتی فقط زود خسته میشی حق داری

باور کن این روزها اینقدر زود میگذره پس بزار پسر نازت آروم باشه رفتار شما اونم عصبی میکنه و عوارضشو بعد میبینی کمی بی تفاوت باش

بعد هم از قدیم یادته میگفتن یکی به یکی میگه بچه ای

گلم اسمش بالاش بچه آدم بزرگ نیست که

نه چرا ناراحت شم خودم میفهمم مشکل دارم  ممنون از راهنماییت

مرسی عزیزم یک هفته پشت هم هروز بخوری کم کم میبنی مهربون و صبور شدی 😍

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲