2777
2789

عکسشو متاسفانه نمیشه بفرستم خیلی شبیه طلاست

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

قیمتش هم ۱۵۰ هزار تومن زده بود

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال کن تضمین داره؟ ارزونا رنگش میره

نوشته رنگ ثابت دیگه نمیدونم کیفیتش چطور باشه

نه

من دو سه تا دارم، البته ۵-۴ ساله، فقط هم مهمونیا استفاده می‌کنم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

من دارم هم برای خودم هم یه زمانی میفروختم.

با طلای ۱۸ عیار آبکاری شده رنگ عوض نمیکنه و فقط ببری طلافروشی میفهمه طلا نیست.مردم متوجه نمیشن اصلا.

برا من برند ژوپینگ بود.

اللهم عجل لولیک الفرج  ....  با آل علی هر که درافتاد ور افتاد....      هرکس اسیر عشق حسن ع شد امیر شد                                    با انسانها و حیوانات مهربان باشیم احدی رو قضاوت نکنیم ، غربالگری شروع شده عجله کن توبه کن تا بتونی سوار کشتی نجات آقا بشی... بازم خوددانی

مثلا این  ،خیلی خوشگله

نه من دو سه تا دارم، البته ۵-۴ ساله، فقط هم مهمونیا استفاده می‌کنم

از کجا خریدید ؟ مارک خاصی داره؟

من دارم هم برای خودم هم یه زمانی میفروختم. با طلای ۱۸ عیار آبکاری شده رنگ عوض نمیکنه و فقط ببری طلا ...

از کجا میتونم بخرم من فقط دلم میخواد از نزدیک ببینم مطمئن شم شبیه طلا باشه

از کجا میتونم بخرم من فقط دلم میخواد از نزدیک ببینم مطمئن شم شبیه طلا باشه

عزیزم الان مهمونیم.

حتما عکسشو براتون میفرستم.اگرم خواستین تو روبیکا پیام بدین براتون فیلمشو از نزدیک بفرستم.

Khanumi_shop 

اللهم عجل لولیک الفرج  ....  با آل علی هر که درافتاد ور افتاد....      هرکس اسیر عشق حسن ع شد امیر شد                                    با انسانها و حیوانات مهربان باشیم احدی رو قضاوت نکنیم ، غربالگری شروع شده عجله کن توبه کن تا بتونی سوار کشتی نجات آقا بشی... بازم خوددانی
عزیزم الان مهمونیم. حتما عکسشو براتون میفرستم.اگرم خواستین تو روبیکا پیام بدین براتون فیلمشو از نزد ...

ممنون میشم همینجا بفرستین برای فروش دارین ؟