2777
2789
عنوان

سرماخوردگی بچه

154 بازدید | 7 پست

سلام به همه ببخشید پسر من ۴ سال و هشت ماهشه هرروز هفته کلاس میره (پیش۱ ننوشتمش بجاش کلاس ها مختلف اسمشو نوشتم). ولی مشکل اینه خیلی سریع سرما میخوره .... بهش یکماهه شربت ایمونمس و آسماویت میدم این یکماهه سرمانخورده بود ولی امشب باز آبریزش داره. سرماخوردگی هاش کلا فقط آبریزشه ولی خیییلی طولانی مدت شاید ۱۰ روز طول میکشه و واقعا هم برا خودش هم من عذاب اوره و مجبورم هی نفرستمش کلاس . دارو هم دکترش نمیده میگه تا تب و سرفه نداره دارو نیاز نیست..... کسی هست تجربه مشابه داشته باشه؟ برای این آبریزش زیاد چکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابریزش بخور خوبه به نظرم شربت سیتریزن هم بده بچه منم کلاس دومه از اول مهر چند بار مریض شده تا حالا

ممنونم فردا براش میگیرم کاش خوب روش جواب بده این ابریزش اعصابشو خورد میکنه...  بخور گرم یا سرد بذارم؟

من برای آبریزش بینی و سرماخوردگی پلارژین کیدز میدم خیلی مهمه هنگام رفتن بیرون کلاه خیلی کلفت بپوشه و حتما دهان و بینیش رو با ماسک یا شال بپوشونه که باد خیییلی سرد نخوره به بینی و پیشونیش یا اول صبح و ... که خیلی ماشین توی خیابونه بوی دود و ... ماشین نخوره بهش خواهر من یکسال همش مریض بود و آبریزش داشت سال بعدش صبح ها وقتی میخواست بره مدرسه سال میبست باورت نمیشه آبریزش بینیش خوب شد