2777
2789
عنوان

کار در منزل می خواهین؟؟؟؟؟

355 بازدید | 14 پست

سلام گلی ها. اگر کار می خواهین ک تایم کاری تون دست خودتون باشه مدیریت کارتون دست خودتون باشه. بدون سرمایه اولیه. درخواست بدین ولی فقط نیروهایی ک فعال هستن با انگیزه و با اراده هستن درخواست بدن این کار صبر می طلبه و اراده. 

چه کاریه

یادمه یبار ک بچه بود ارزو کردم زندگیم عین رمان بشه فکر نمیکردم خدا ارزومو برآورده کنه اما الان زندگیم جوری هیجانی شده که اگه یه رمان بود ک میخوندی میگفتی همه اینا تخیلیه و وجود نداره کاش اخر داستانم همونطوری ک میخوام بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از این کارها نباشه اولش پول میخوان !!!؟

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.

سلام عزیزم خوبی ببخشیدتوی یه تاپیکی گفتیددکترپژمان پور توی مشهددکترطب سنتیه برای اضطراب شدیدبهتون دمنوش دادن من تهرانم ممنون میشم لطف کنیدبگیدچه دمنوشی بود من داروی شیمیایی میخوردم بهم نساخت گذاشتم کنارالان دلشوره واضطراب ولم نمیکنه خداخیرت بده ممنون میشم شرمنده که اینجاکامنت گذاشتم

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
سلام عزیزم خوبی ببخشیدتوی یه تاپیکی گفتیددکترپژمان پور توی مشهددکترطب سنتیه برای اضطراب شدیدبهتون دم ...

سلام عزیزم دمنوش دست ساز خودش هس ترکیباتش رو نمی دونم ولی شماره شو میزارم باهاش تماس بگیر پست می کنه