2777
2789
عنوان

طلای دست دوم رو بجای نو دادن بهش 🤕

457 بازدید | 18 پست

شوهر دوستم ی انگشتر یک گرم 400 صوت رو بهش دادن 3500 با تخفیف 3300 از اون بدتر متوجه نشده طلا دست دومه باید کم جرات باشه با اجرت 15 درصد و سود 7 درصد انگشتر و خریده، از اونورم اینقد خنگه ندیده ک این طلا خط و خش داره و از بغلش جوش خورده ی بار، وای آدم اینقد عقب افتاده من ندیده بودم، الان میشه طلا رو برد برای همون طلافروشی؟ چهارشنبه طلا رو گرفته ساعت 7 شب بوده تقریبا، امروز جمعه بود ک طلا فروشی تعطیل بودن، تو فاکتورشم زده پس گرفته نمی‌شود، میشه کاری کرد؟ 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
1
2
66%
2
1
33%
من هیچوقت نمیتونم بد باشم،  من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو همون فاکتور نوشته که تا ۴۸ ساعت امکان تعویض داره،ضمن این که طلافروش ها اتحادیه سفت و سختی دارن،اگ ...

آره حالا گفتم فردا ببر، 

آره حالا گفتم فردا ببر، 

ن اصن بهش نگفته من آدم ب این خنگی ندیدم، این عجله داشت فقط خریده اصن ندیده، امروز ک مثلا انگشتر و ب دوستم داده دیده کلا این دست دوم و یجاشم جوش خورده، اصن بهش نگفته

به نظرم  اگه بهش نگفته  دست دوم باید عوض کنه

ن اصن بهش نگفته من آدم ب این خنگی ندیدم، این عجله داشت فقط خریده اصن ندیده، امروز ک مثلا انگشتر و ب دوستم داده دیده کلا این دست دوم و یجاشم جوش خورده، اصن بهش نگفته

بررسی میکنن اگه پول نو گرفتن طلا دست دو دادن جریمه میشن اسمش بیاد میترسن اگه کلکی زدن عوض میکنن

خدا کنه، بنده خدا شوهرش کارگره میگه پول زیادی نبوده ولی  میگه چون شوهرم کارگره اینجوری کرده ناراحتم،

خدا کنه، بنده خدا شوهرش کارگره میگه پول زیادی نبوده ولی  میگه چون شوهرم کارگره اینجوری کرده نار ...

انشالله درست میشه شماره اصناف از اینترنت دربیارین بهش بدین اگه قبول نکرد گکشی در بیاره جلوشون بگه اگه عوض نمیکنی زنگ میزنم اونا حتما رسیدگی میکنن بیخیالشون نمیشن