2777
2789
حس میکنم زیاد متاسفانه ولی دوست دارم ۲۵ سالگی بمیرم الان ۲۲ سالمه تازه برای خودم کفن خریدم پارسال ول ...

وای خدا نکنه. همیشه عمر طولانی با عزت

آیا کسی آنقدر دوستت دارد،که از جهان نترسی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۳سال

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

این حرفا رو نگین ب هر چی فکر کنین همون میشه. ب جا این ک ب مرگ فکر کنید ب زندگی فکر کنید ب جا این ک ب سختی ها فکر کنید ب شادی ها فکر کنید . ب جا این ک ب مریضی ها تمرکز کنید ب سلامتی فکر کنید 

آره همون جریان بابای دوستش،یه مدت خیلی ذهنم درگیرش بود

به نظرم حقیقت داره پیشگویی زمان مرگ .البته ادمای نادری پیدا میشن که اینو بگن

[QUOTE=269098109]نمی‌دونم آخه دیگه چقدر امید داشته باشم به دلمه زیاد عمر نمیکنم [/QUOTEشبی ممکن است سراسر به گریه بگذرد. ولی صبگاهان شادمانی رخ میدهد..