2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی لک میبینی یا کمر درد و اینا هستی استراحت خیلی کمک میکنه. بالا پایین نشو. از دکترتم بپرس. من و از اول دکترم گفت بچت نمیمونه. دکتر و عوض کردم. تا هفته 33 خودم و کشوندم. بعدم که... سز شدم
قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪
من پسر 26 هفته به دنیا میومد استراحت مطلق و دارو و تمپول تا هفته 36 موند بعد بدون درد زایمان طبیعی داشتم پسرم 12 روز تو دستگاه موند و 2900 وزنش بود اما پدرم در اومد تا خوب شد
از زندگی هر انچه لیاقتش را داریم به ما میرسد نه انچه ارزویش را داریم
اگر خدابی نکرده به دنیا اومد شیر نمی خوره ومک های ضعیف می زنه یا دوتامک کوچولو می زنه وخواب می ره باید حتما حتی شده شیر روبدوشید وبا قاشق بهش شیر بدید وگرنه قند خونش پایین میفته وبه مغز بچه اسیب می رسه
یکی از اشناهای خیلی دور ما چندین سال قبل کودک هفت ماهه به دنیا اورد وقتی مرخص شد واومد خونه بچه که خودش صعیف بود ونمی تونست شیر بمکه اطرافیان هم نمی گذاشتن مادر مثلا باقاشق یا شیشه به بچه شیر بده می گفتن عادت می کنه ودیگه سینه نمی مکه قند خون بچه پایین اومد والان این بچه کمی هقب افتاده ی ذهنی هست ونمی تونه درست راه بره
اگر مادر ریلکس باشه وحرص وجوش نخوره وپدر واطرافیان حمایت کنند به راحتی این دوران سپری می شه بچه رو هم باید به روش کانگرویی نگه داری کنند یعنی پدر یا مادر یا مادربزرگ لخت بشن ونوزاد رو روسینه نگه دارند اینجور رشد بچه بهتر می شه