2777
2789

دوستان من یه هم اتاقی دارم بسیار شخصیت مزخرفی داره (از نظر من بدجور رو مخه رفتاراش) 

اعتماد به نفس کاذب داره فک میکنه بی عیب و نقصه صورتش درازه نگم زشته زشته چون اونقدرا هم بد نیست ولی در کل اعتماد به نفسش بنظرم بالاست

خیلی متعصبه روی اعتقاداتش، همیشه از خواهر و برادراش تعریف میکنه یه طوری حرف میزنه که انگار پدرش خان چیزیه 

بعد هر از گاهی میزنه به سرش قد بازیا و لفظ بازی‌ای مسخره راه میندازه مثلا هر چی میگی همونو با اون قیافه زشتش تکرار میکنه برام 

امشب مطمئن شدم که اصلا نمی تونی بهش بگی بالا چشمت ابرویه تحمل انتقاد نداره سریع عصبانی میشه من تا حالا امتحان نکردم ولی مطمئنم آخر مجبور شم معذرت خواهی کنم 😤

همیشه جدیه 

و مریضه و یه دردی همیشه داره، سرما خوردگی، آنفولانزا وووووووو

خیلیم اسراف کاره میگه تا شیر آب باز نباشه نمی تونم دستشویی کنم عین این پیر زنا زر زرو و وسواسیه، من تو مصرف آب، برق، گاز خیلی حساسم چون این نشانه فرهنگ آدمه ولی اون شیر اب رو تا ته باز میزاره که گرم شه نکنه سرما بخوره در حالیه من با یه لیوان آب سرد وضو میگیرم تا صرفه جویی کنم تو این وضع بشریت 

تنها امیدم اینه که شرکت خودم و راه بندازم جدا شم از این مایه ی بد اعصابی 

بنظرتون این چه موجودیه من باهاش گیر افتادم؟ 

مزخرف نمیشه گفت من با خصلت و خلق و خوی اونا سازگار نبودم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابگاهی؟ چقد بد گفتی درموردش

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

خودت هم مشکل داری،شما هم خسیسی و فضول . به شما ربطی،نداره هم اتاقی چقدر آب مصرف میکنه منم با آب گرم کارهامو میکنم چون سردرد میشم کلا این چیزا به شما ربط نداره سرت تو کار خودت باشه و درستو بخون

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

فقط باهم فرق دارین بد نیستین 

در ضمن خیلی خوبه خانم ها اعتماد به نفس داشته باشن نه مث بعضیا تو سایت واسه تیرگی پوست یا جوش افسرده میشن

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

یه دبیر داشتم اعتماد به نفسش کو‌ن خرو پاره کرده بود یعنی اولین برخورد باهاش پشمات میریخت چقد منم منمش زیاد بود چقد از خودش تعریف میکرد چقد خط و نشون میکشید 😐 اه یادم انداختیش 

عجیب ترین و سمی ترین شخصیتی بود ک دیدم

لایک نکنننننن🦖، اگ تو یه تاپیک دیگ بات بحث کردم ولی تو یه تاپیک دیگ بات مهربون بودم بدون اسم کاربریا یادم نمیمونه وگرنه من هنوزم ازت بدم میان عن خانوم فضول😒🔫🔫      کاربر نی نی سایتی عزیز: حس ششم و زهرمااااار حس ششم و مرضضضض       چالش ناشناس، حرفی سخنی بوگو : https://harfeto.timefriend.net/16728622879540

همه ك باب ميل نيستن

بضيام بى شخصيتن اداب بلد نيستن ميفهمم چى ميگى

تو دانشگاه و خوابگاه خب بيشتر ديده ميشه اين رفتارا

من يكى ازدوستام فك ميكرد همه چى دانه بشدت سعى داشت همه چيو دست بگيره و نشون بده خيلي ميدونه و ازهمه بهتره ،،حالمو بهم ميزد با رفتارش 

به تو چه که زشته مگع زشت یا خوشگل بودن دست خودشه؟؟؟؟هرکی ی رفتاری داره

من منظورم زشتیش نیست این اعتماد به نفس اضافیشه اسراف میکنه تو این وضعیت بی آبی