2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم همین الان جدا بشی بهتره منم قبلا با یکی دوست بودم اینقدر هیچکاری برام نکرد مفت باهاش موندم آخر رو باز کرد ازم پول وکادو میخواست چون مفت باهاش بودم برام هیچی نمیخرید بعد خیلی راحت مهاجرت کرد به هیچ جاشم نیست این برام تجربه شد دیگه با هیچ پسر مفت بری نباشم 

بله حتما بگو

ببین ممکن کسی باشه اصلا اعیاد براش مهم نباشه وفکر هم نکنه برات مهمه این هم طبیعیه ولی اینکه تو بگی چی خوشحالت میکنه و چی برات مهمه طبیعی ترین کار ه.به همسر آینده ات نگی به کی بگی

فایده نداره. من الان ۱۸ ساله اینطوریه . از همون روز اول اینطوری بود. خسیس . و گدا

این اصلا خسیس نیست دو روز پیش پرسید پلاک طلا بخرم یا ساعت من گفتم میدونم دست خالیه لازم نیست بخری 

بنظرم همین الان جدا بشی بهتره منم قبلا با یکی دوست بودم اینقدر هیچکاری برام نکرد مفت باهاش موندم آخر ...

😶😶😶

آدما با هم فرق میکنن

چ زود نسخه میپیچید

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
دوسش دارم شرمنده😂

عنوان زندگیو به کام خودتون تلخ نکنید

1 بازدید| 0 پست

اکثرا اینجا دیدم توروز های خاص مثل یلدا روز زن عید وووو اینجا که عکس میزارن خیلیا ناراحت میشن و یا دلشون میشکنن اول اینکه هرروز روز خداست هروز واسه شماست نه یه روز دوم امروز نشد فردا من خودم کادوی روز زن کاکائو خریدم واسه خودمـخوردم شوهرمم ازش انتظاری نیست تو این وضعیت زندگی به کام خودتون تلخ نکنید باور کنید میشه با کوچیک ترین چیز خودتونو خوشحال کنید

تاپیک بغلی این بود سخت نگیرید

من به پسرم یاد میدم . اول برای خانمش یه چیز خوب بخره . بعد اگه تونست و وقت کرد یه شاخه گل هم به من ب ...

تو اماده شو برو برا خودت ی ساخه گل و کادو بگیر تا بی محبتی شوهرت الان دربیاد

خودت ب خودت ارزش و بها بده و از کسی نخواه

ولی ب بچت یاد بده قشنگه

حتی او روز زنگ بزن ک برا زنت کادو بگیریا یادت نره

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.
بنظرم همین الان جدا بشی بهتره منم قبلا با یکی دوست بودم اینقدر هیچکاری برام نکرد مفت باهاش موندم آخر ...

نه دیگه تا این حد خسیس نیست مناسبتای دیگه خریده برام ولی روز زن برام خیلی مهم بود

بله حتما بگو ببین ممکن کسی باشه اصلا اعیاد براش مهم نباشه وفکر هم نکنه برات مهمه این هم طبیعیه ولی ...

ایم موضوع رو باید جدی بگیره منم با یکی دوست بودم روز دختر هیچی نخرید تازه زنگ زد گفت روز دختر بابات چی داده اگه پول داده بیا نصف کنیم این چیزهارو به شوخی برداشت کردم بعد طرفم خیلی راحت رابطه شیش ماهشو تموم کرد چون مفت بودم دیگه نه کادویی نه چیزی