2777
2789

میترسم کارم به امپول فشار بکشه

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه انقدر سخته ک نگم برات

راه حلی نیست کمک کنه باز بشه

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
فکر کنم سزارین کنن آخه ما یه فامیل داشتیم میخواست طبیعی باشه ولی مثل شما شد دکتر سزارین کرد براش&nbs ...

نه میگه امپول فشار میزنیم باز میشه اخه 

میگن روغن کرچک و حرکت اسکوات و پله بالا پایین بری 

ولیروغن کرچک ریسک داره شاید بچه مدفوع کنه

اون روزی ک نظر بقیه رو تصمیمم اثر نددشته باشه اون روز عیده منه
نه میگه امپول فشار میزنیم باز میشه اخه 

عزیزم امپول فشار میزنن برات اگ هم نشد اخرش سزارین میکنن اصلا نترس تا ی هفته دیگ وقت داری تا میتونی پیاده روی انجام بده.نزدیکی هم زیاد داشته باشه.ایشالله بسلامتی زایمان میکنی

فکر کنم سزارین کنن آخه ما یه فامیل داشتیم میخواست طبیعی باشه ولی مثل شما شد دکتر سزارین کرد براش&nbs ...

سزارین رو تا وقتی ک بچه باپا نباشه و ضربان قلبش مشکل پیدا نکنه انجام نمیدن.

نوشتم برات عزیزم راهش هموناست به منم آمپول فشار زدن کل دردم به کمک خدا از ساعت 12بود تا 2وربع ظهر

کسی که تمام لحظاتشو با یاد خدا پر کنه خدا براش اختصاصی وقت آزاد می‌کنه