الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زیست فصل دو و چهار دهم (گوارش و قلب)و فصل یک و دو دوازدهم (DNA(و فصل چهار و پنج یازدهم (ایمنی) و پیک های شیمیایی
تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین❌
عزیزم پیجای مشاوره اینستا همه حذفیات رو گذاشتن مثلا زیست دهم اون قسمت تنوع گوارش در جانوران که هیدر و ملخ و اینارو توضیح داره فکرکنم حذف شده یه بخشی از گیاهی حذف شده برو اونا رو نگاه کن اونا رو حذف کن
بعد مباحث مهم رو هم نوشتن مثلا بخش گوارش بخش مهمیه حتی نوشتن چه مباحثی رو میتونی حذف کنی
❤این کاربر طرفدار دو آتیشهی شادمهر عقیلیه❤ تو امضات مینویسی نظر مخالفم ریپلای نکنه و فقط دوست دارید تائیدتون کنن؟ چه دیکتاتورایی😆
شیمی فصل یک دهم )مباحث مول و ... فیزیک فصل یک و دو دوازدهم (دینامیک و سینماتیک) ریاضی تابع ...
این مباحث رو مرور کنی حتی کتاب درسی خیلی کمک کننده هست و قابل حله
تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین❌