2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشتت چیه؟

بعضی دروس برای کنکور دی ماه حذف شدن مثلا منطق درس ۱ و ۹ حذف شده یا مثلا یه سری درسای دیگه

❤این کاربر طرفدار دو آتیشه‌ی شادمهر عقیلیه❤ تو امضات می‌نویسی نظر مخالفم ریپلای نکنه و فقط دوست دارید تائیدتون کنن؟ چه دیکتاتورایی😆 
میدونم عزیزم هدفمم دی نیست فقط مباحث پرتکرار رو میخوام بدونم

خب ریاضی تابع مشتق حد پرتکرارن . ولی آمارواحتمال . ۶دوازدهم . ۱ دهم ساده هستن 

فیزیک نوسان و موج و مدارها پرتکرارن. ولی سختن. یعنی زمان میخوان. فصلای آسون ۴دوازدهم و یک دهمه

شیمی ۱و۲دوازدهم 

زیست هم که کلا ترکیبیه

شیمی فصل یک دهم )مباحث مول و ...

فیزیک فصل یک و دو دوازدهم (دینامیک و سینماتیک)

ریاضی تابع 

زیست فصل دو و چهار دهم (گوارش و قلب)و فصل یک و دو دوازدهم (DNA(و فصل چهار و پنج یازدهم (ایمنی) و پیک های شیمیایی

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
عزیز دلم تجربیم یادم رفت بالا بگم💖

عزیزم پیجای‌ مشاوره اینستا همه حذفیات رو گذاشتن مثلا زیست دهم اون قسمت تنوع گوارش در جانوران که هیدر و ملخ و اینارو توضیح داره فکرکنم حذف شده یه بخشی از گیاهی حذف شده برو اونا رو نگاه کن اونا رو حذف کن 

بعد مباحث مهم رو هم نوشتن مثلا بخش گوارش بخش مهمیه حتی نوشتن چه مباحثی رو می‌تونی حذف کنی 

❤این کاربر طرفدار دو آتیشه‌ی شادمهر عقیلیه❤ تو امضات می‌نویسی نظر مخالفم ریپلای نکنه و فقط دوست دارید تائیدتون کنن؟ چه دیکتاتورایی😆 
شیمی فصل یک دهم )مباحث مول و ... فیزیک فصل یک و دو دوازدهم (دینامیک و سینماتیک) ریاضی تابع  ...

این مباحث رو مرور کنی حتی کتاب درسی خیلی کمک کننده هست و قابل حله 

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
خب ریاضی تابع مشتق حد پرتکرارن . ولی آمارواحتمال . ۶دوازدهم . ۱ دهم ساده هستن  فیزیک نوسان و م ...

زیست رو چیکار میشه کرد براش؟ 

من میترسم الان دوره کنم برم یهو منفی بزنم چون باید زیاد روش کار کرد 

شما راه حلی نداری؟

مرسی

خواهش میکنم عزیزم موفق باشید ❤️❤️

زیست رو چیکار میشه کرد براش؟  من میترسم الان دوره کنم برم یهو منفی بزنم چون باید زیاد روش کار ...

ببین متاسفانه باید بگم عملا کاری نمیشه کرد الان . خیلی دیره. 

بنظرم تمرکز کنی دو تا فصلو خوب بخونی بهتر از اینه ۷ تا فصلو سر سری بخونی. چون با این کار حداقل یه کار مفید برای کنکور تیر کردی