2777
2789

تواین تایپیک انرژی مثبت زیاد😊

یه روز عالی و شروع کردم دوروز بود باهمسرم سرسنگین بودیم 

صبح وقتی داشت میرفت سرکار امد چراغ اتاق خواب و روشن کرد من به نشانه اعتراض میخاستم داد بزنم امد سمتم بغلم کرد 😍بوسم کرد موهامو ناز کرد روزمو بهم تبریک گفت خیلی خوشحال شدم منم کمی خودمو نازکردم بعد رومو کشید رفت سرکار 

مادرشوهرمم زنگ زد شام دعوت کرد قراربریم اونجا بعد بریم پیش مامان جونم .

برامادرشوهرم پول میخاییم بدیم برا مادرم پیرهن خریدیم .(مامانم نیازی به پول نداره) 

حالا مطمئنم یاچیزی خریده یا پولشومیده براکادوبرام که پول بده بهتر چیزایی مدنظرمیخرم 

شماروزاون چطور بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بسیااارر یببدبدببببببددددددددددد🥸با ازمون کوفتی میان ترم شروع شد و یا سید الشهدا الانم کلاس دارم دوعا کنید دوستان🌝🥸

"سآناز"                                             بآ‌صدای‌بی‌صدا               مث‌یه‌کوه‌بلند‌         مث‌یه‌خواب کوتاه‌         یه‌زن‌بود‌یه‌‌‌‌‌‌زن!

این از زیر پوستی گذشت.. پز رو پوستی بود..😁😁 عالی عزیزم همیشع شاد باشی.. ما که هیچی شوهرم رفته تو فاز... از صبح در ودیوار و نگا میکنم... الانم قرار بود مامانم شون بیان.. ک اونام نیومدن هنوز

💙♥💜

شب مامان بابام میان خونمون صبح پا شدیم رفتیم صبحانه بیرون بعد رفتیم هایپر و بعدم قنادی کیک گرفتیم نهارم باز رفتیم بیرون تازه رسیدم خونه ولی حیف خونه به شدت کثیفه شامم میخوام زرشک پلو با مرغ درست کنم ولی فعلا حال ندارم هیچ کاری کنم

Belle سابق